Nyhet

Lyckas i svampskogen med Icebugs kantarellkollektion!

Författat av Icebug

Vattentäta, bekväma från första stund och med grepp i hela svampskogen. Med Icebugs nya kantarellkollektion är det roligare än någonsin att hitta skogens skatter.

Det finns många anledningar att älska skogen. Den är vacker, rogivande och syrerik. Men den är också full av goda saker att äta – särskilt så här års. Att vi i Sverige tack vare allemansrätten kan gå rakt ut i svampskogen och helt gratis plocka några av de godaste delikatesserna som jordklotet har att erbjuda är inget annat än helt fantastiskt.

Vi på Icebug älskar att plocka svamp. Därför har vi också tagit fram några skor som lämpar sig extra väl för ändamålet. Vi anser att en sko som ska göra succé i svampskogen behöver följande:

Grepp: Skogen är fantastisk, men den innehåller också många luriga passager i form av mossbeklädda berghällar och blöta rötter. Med våra älskade RB9X-sulor får du oslagbart grepp på alla typer av underlag, i alla tänkbara väder.

Passform: En svampplockarsko ska sitta bra på foten. Med BOA-snörningen är skorna dels lätta att ta på och av, men de får också en passform som är omöjlig att uppnå på andra sätt.

Komfort: De flesta som har promenerat en hel dag i gummistövlar har ångrat sig. Skorna i vår kantarellkollektion är däremot som gjorda för att promenera timme efter timme.

Vattentäthet: Det blir lätt blött i skogen, särskilt under svampsäsongen. Med en ovandel i GORE-TEX® skyddas dina fötter mot vatten.

 

I höst utgörs vår kantarellkollektion av två modeller, som uppfyller de fyra kraven:

DTS3 RB9X GTX

Världens mjukaste sko med GORE-TEX®. En mjuk och bekväm vardagsfavorit som du dessutom kan springa i.

Detour RB9X GTX

En sko som är redo för allt. Med sitt mellanhöga skaft och sin stabila mellansula är Detour som gjord för de där promenaderna som du aldrig vill ska ta slut.

Om författaren

Icebug

Lämna en kommentar