Vänner

@Malamutepacklife

Författat av Icebug

@Malamutepacklife, eller Emeli Sundberg, driver ett av Sveriges absolut största Instagramkonton för hundintresserade. Nästan 110 000 personer följer henne och de 11 hundarnas äventyr….

När började ditt intresse för hundar?
– Mitt intresse för hundar började redan när jag var liten. Min familj delade tyvärr inte mitt intresse och jag kämpade många år med att smöra för dom för att få en egen hund. Tillslut önskade jag mig till och med den minsta av dom alla bara för att få EN ENDA vovve. Det hjälpte dock inte och min mamma stod på sig angående hundfrågan. Men när jag fyllde 18 skaffade jag min första hund. Lyckligaste dagen i mitt liv!

Ditt instagramkonto är ett av de absolut största i Sverige. Var det något du kunde tro när du började?
– Nu har jag haft Instagram i 5 år, jag hoppade på tåget nästan direkt när det började här i Sverige. Bloggandet var det jag la mest tid på men Instagram passade mig. Jag gillade idén. En bild som förklarar nuet, precis det som händer här och nu!  En bild, en kort text, klart! Att jag skulle bli så pass stor som jag är i dag trodde jag ALDRIG!  Men det är någonting med mitt konto som får folk att fastna. Jag har följare som följt mig sedan dag ett och det är tack vare alla mina över 1000.000 följare som gör det möjligt för mig att leva det liv jag gör.

Många säger att det är det familjära som uppskattas och att dom känner sig som en del av mitt liv. Dom flesta känner mina hundar lika bra som jag själv 🙂

Dom ger mig dagligen snälla, peppande ord och jag har aldrig upplevt hat på mina sociala medier. Dom är anledningen till alla mina sponsorer, dom föder mina hundar, ger dom allt de behöver. Jag kommer alltid vara evigt tacksam.

Varför tror du att du har blivit så stor på Instagram och på din blogg?
– Jag har verkligen INGEN aning vad som gjort mig populär. Jag tror att det kan vara för att mitt liv ser intressant ut. Jag är ensam, sköter mina hundar själv, jobbar, driver mina plattformar, tränar, tävlar och antalet hundar gör väl det hela helt enkelt intressant. ”Hur hinner hon med” ”hur orkar hon”?

Du har rätt många hundar. Hur kommer det sig att det blev så?
– Mitt antal hundar växte väl bara på mig antar jag. Jag började med en staffordshirebullterrier och kände ganska fort att hon inte höll måttet för det hundliv jag ville leva. Jag ville ha en utmaning, slita, jobba för de mål jag hade i huvudet. Draghundar var aldrig i min tanke just då men dom kom bara över mig när jag faktiskt satt och letade efter en annan ras, svensk lapphund.

Jag föll PLADASK för malamuterna och precis som alla andra polarhundsmänniskor kan intyga drabbades jag hårt av den så kallade polarhundssjukan. Man kan helt enkelt inte bara ha en 😉

Varför samarbetar du med Icebug?
– Det aktiva liv jag lever kräver sin utrustning och inte bara för hundarna. Jag är ute minst 10h om dygnet i alla väder (även om regn kanske inte är min favorit så tvingas jag ut). Jag har många gånger svurit längs promenaderna, halkat, slagit sönder mig, åkt på rumpa efter hundarna, tappat matskålar, dansat mig upp för uppfarten och tillslut kände jag att jag behövde det bästa på marknaden för att kunna leva så aktivt jag gör. Första vintern med Icebug log jag varje gång jag lurade isen. Jag rekommenderar Icebug till alla jag träffar och pratar med. Det finns verkligen inga bättre skor ute på marknaden. Mitt samarbete med Icebug har gett mig en trygghet i mitt hundliv, aktiva liv och jag fullkomligt älskar vårt samarbete. Jag har aldrig upplevt missnöje, alltid blivit härligt bemött och jag står glatt och peppar andra att börja använda produkter från Icebug!

Mer om Malamutepacklife, Emeli Sundberg, här:
https://www.instagram.com/malamutepacklife/?hl=sv
http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/djurhjalten/article21916983.ab

 

Om författaren

Icebug

Lämna en kommentar