Icebug
Adak Wool

Gör dig redo.

Vattentäta Adak Wool är en av hösten och vinterns höjdare från Icebug. Här har du en känga som tål kalla temperaturer och som är gjord för äventyr. Hållbarhetsmässigt är det här ett stort steg framåt för skobranschen, en känga du med gott samvete kan stå på jorden med. Grepp väljer du själv. Adak finns både med och utan dubbar.

Tidlös skandinavisk design.

Adak är en känga med ett utseende som håller över tid. Klassiskt svenskt, rejält men ändå avskalat. I överdelen av Adak finns ullspill från svenska Woolpower som kombinerats med det mest hållbara Nubuck-lädret som finns. Varenda detalj av den här skon är genomarbetad för att du ska kunna njuta av vintern.

Vad är det då skorna är gjorda av?

Många företag pratar om hållbarhet. Men det gäller att göra jobbet också, på riktigt. Icebug, världens första klimatpositiva skoföretag, är bäst i världen på grepp. Och längst fram när det gäller hållbarhet. Adak är verkligen inget undantag.

🌲 Vad sägs om detta: Alger från övergödda sjöar, gold rated leahter, ullspill från svenska Woolpower, återvunna fisknät från haven och återvunnet gummi.

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoor skor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se