Icebug
Adak ReWool

Gör dig redo.

Vattentäta Adak ReWool är en känga gjord för vinterns alla äventyr. Den tål kalla temperaturer och är gjord för att vara med i många år framöver. Hållbarhetsmässigt är det här ett steg framåt för skobranschen, Adak är en känga du med gott samvete kan stå på jorden med.
Grepp väljer du själv. Adak finns både med och utan dubbar.

Tidlös skandinavisk design.

Adak är en känga med ett utseende som håller över tid. Klassiskt svenskt, rejält men ändå avskalat. I överdelen av Adak finns ullspill från svenska Woolpower som kombinerats med det mest hållbara Nubuck-lädret som finns. Varenda detalj av den här skon är genomarbetad för att du ska kunna njuta av vintern.

Icebug

Adak ReWool BUGrip

Icebug

Adak ReWool Michelin

Vad är det då skorna är gjorda av?

Många företag pratar om hållbarhet. Men det gäller att göra jobbet också, på riktigt. Icebug är bäst i världen på grepp. Och långt fram när det gäller hållbarhetsarbete.


🌲 Vad sägs om detta:
Alger från övergödda sjöar, gold rated leather, ullspill från svenska Woolpower, återvunna fisknät från haven och återvunnet gummi.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se