Icebug
ERBJUDANDE AGRIA

Rätt grepp för djurvänner

Som djurägare är du antagligen utomhus mycket och i alla väder? Då är bra skor med det bästa greppet ett måste – och det betyder Icebug. Med våra dubbade skor håller du dig på benen även när isen och halkan kommer. Just nu får du som medlem i Agria 15% rabatt på hela Icebugs vinterkollektion!

Använd koden AGRIA15 i kassan så aktiveras rabatten. Gäller endast på icebug.se. Erbjudandet gäller till och med den 27 december 2022 och på tillgängligt sortiment av både dubbade och odubbade skor.

Pace3 BUGrip GTX: Vattentät och varm

Den här modellen har under lång tid varit svenska hundägares bästa vän. Pace är vattentät, har 16 dynamiska dubbar med toppar av karbidstål som håller dig på benen över alla tänkbara isfläckar, samtidigt som de klarar många långa mil på asfalt utan att slitas ut i förtid. En varm och riktigt bekväm känga med fleecefoder.

Stavre BUGrip GTX – med smidig BOA

Stavre är den perfekta skon för dig med en aktiv livsstil, som älskar att vara utomhus i alla typer av väder. Det mellanhöga skaftet ger stabilitet och komfort, BOA Fit System ser till att skorna sitter perfekt och det vattentäta membranet från GORE-TEX stoppar vatten och snö från att tränga in utifrån. Skon finns i två versioner; en med odubbad gummisula och en med 16 dynamiska BUGrip-dubbar i karbidstål. Oavsett vad du väljer är Stavre en perfekt sko för höst, vinter och vår.

Metro2 BUGrip – världens mest sålda

Metro är en riktig ikon i Icebugs kollektion. Det är världens mest sålda dubbade sko och den är omåttligt populär bland användarna. Här har du en lätt och skön sko med dragkedja som gör den lätt att komma i och ur. Under sulan finns självklart 16 dubbar i karbidstål och överdelen i mocka är vattenavvisande och lätt att hålla ren. Superbekväm!

SUGEN PÅ ATT GÖRA ETT KLIPP?

Just nu får du som medlem i Agria ett exklusivt erbjudande på flertalet utgående modeller. Här hittar du skor för hiking och promenad till ett riktigt bra erbjudande. 40% rabatt på allt nedan!

40% rabatt på följande modeller med koden AGRIASPECIAL40:

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se