Icebug
Erbjudande till dig som är försäkringstagare hos Agria

Fantastiskt grepp och torra fötter på promenaden

Icebug är experter på vandringsskor. Bra skor för vandring och friluftsliv kännetecknas av att de har hög komfort, att de inte ger skoskav, har bra grepp och att de tål mycket användning.

Just nu har vi fina erbjudanden för dig som är kund hos Agria. Kika igenom den här guiden och hitta rätt modell för just dig.

* Erbjudandet gäller endast här på icebug.se och till och med den 31 maj 2023 eller så långt lagret räcker.

Rover RB9X GTX – bästsäljaren för dig och skogen

Rover, Icebugs mest sålda hikingsko, har en slitstark överdel, RB9X-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar. Den är älskad för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget och en smidig känsla!
Rover finns denna vår i två olika utföranden. En lägre och en högre. Vad väljer du?

✔️ Snäv tåbox. Är du mellan storlekar – ta den större. Vill du ha en sko med bred tåbox ska du scrolla ned och kolla in Haze ✔️ GORE-TEX ✔️ BOA Fit System ✔️ Greppgummit RB9X

Haze RB9X GTX – en mer generös passform

Haze RB9X har en bredare läst än Rover och erbjuder generöst utrymme, vilket gör att den passar många olika typer av fötter. Den är utrustad med GORE-TEX och är ursprungligen designad för löpning, men tack vare den generösa passformen och den härliga komforten har den blivit en favorit bland alla som gillar att vara i naturen oavsett väder.

✔️ Bred tåbox ✔️ GORE-TEX ✔️ BOA Fit System ✔️ Greppgummit RB9X

Larvik Hemp Biosole – kängan för lättare hiking

Larvik riktar sig till människor med en aktiv, hållbar livsstil. Den har en skön komfort med en bred, luftig tåbox och är gjord för att klara långa promenader i så väl stadsmiljö som skog och fjäll.
Under sulan på Larvik sitter Icebugs nya gummisula Biosole som till största delen är gjord av biobaserat gummi, vilket leder till avsevärt minskad klimatpåverkan. Gummiblandningen är också mycket slitstark, men det som verkligen gör att Biosole sticker ut är att sulan håller sig mjuk även i låga temperaturer, vilket resulterar i bra grepp under hela året.

✔️ Bred tåbox ✔️ Vattenavvisande ✔️ Hampa ✔️ Biosole-sula

Tind RB9X

Gillar du känslan av att ha naturen nära dig? Då är Tind RB9X en sko för dig. Den här modellen kommer i en mocka-överdel och andas outdoor, äventyr och liv. Fullpackad med funktion, men lätt och smidig och fungerar lika bra för en avslappnad dag i parken eller stan.
✔️ RB9X-sula för grymt grepp ✔️ Vattenavvisande överdel i mocka ✔️ Låg vikt

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

LIVET KÄNNS BÄTTRE I SKOGEN

Skogen är Icebugs själ och hjärta. Det är skogen som är vår hemmaplan. Och säkert din med, om du hittat till oss på Icebug. Vi gör skor för skogen och vi försöker tillbringa så mycket tid som möjligt i den. Därför har vi vårt kontor precis vid ett naturreservat i Jonsered. Skogen ger energi, glädje och lugn till alla som spenderar tid i den. Här samlar vi tips på det allra bästa skogen har att erbjuda.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se