Icebug
MICHELIN WINTER COMPOUND

Skor för både vinter och höst

Michelin Winter Compound – det bästa odubbade greppet på vintern!

Du skulle aldrig utsätta dig för onödiga risker bakom ratten. Så varför skulle du göra det när du promenerar?

I samarbete med Michelin har Icebug tagit fram en serie odubbade skor med det bästa odubbade grepp för vinterväglag som går att få tag på. Icebug använder samma teknologi som gjort Michelins vinterdäck omåttligt populära år efter år, med skillnaden att däckmönstret nu är i formen av en sula. Som ett riktigt bra odubbat vinterdäck under dina fötter, helt enkelt!

Icebug

Som ett riktigt bra vinterdäck under dina fötter, helt enkelt.

Grepp som fungerar på både hösten och vintern

Underlaget kan variera kraftigt på höst och vinter, från regnvåta trottoarer till snötäckta vägar. Att erbjuda tillförlitligt grepp under sådana förhållanden, även utan ståldubbar, är en sann utmaning. Särskilt eftersom de flesta gummiblandningar hårdnar och stelnar till vid låga temperaturer. Det gör inte Michelin Winter compound. Här har du en yttersula som bibehåller greppet, komforten och slitstyrkan ner mot -30 grader!

Bor du där det mestadels är isgator som gäller rekommenderar vi så klart att du tar en titt på våra dubbade BUGrip-skor. Vill du inte ha dubbar men ändå ett pålitligt grepp som fungerar när gator och stigar börjar bli lite luriga är Icebugs Michelinmodeller perfekta.

Sula baserad på ett legendariskt vinterdäck

Dessa speciellt framtagna vinteranpassade yttersulor är alltså framtagna genom ett samarbete med MICHELIN Technical Soles. Greppet på snö och is möjliggörs tack vare MICHELIN Ice Control Technology. Sulmönstret är baserat på det legendariska vinterdäcket MICHELIN X-Ice Xi3, med Cross Z Sipe-struktur som skapar friktion mot underlaget. MICHELIN Winter Compound (Wic) är därmed en gummiblandning med optimala antihalkegenskaper. För dig som vill ha odubbade vinterskor blir inte greppet bättre än så här!

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1 000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se