Icebug
ARCUS RB9X

Luftig komfort med grymt grepp

Årets stora löparnyhet är här. Arcus RB9X är en löparsko med maxad komfort, luftig meshöverdel och riktigt bra grepp i form av Icebugs eget RB9X-gummi.

Det här är skon för dig som gillar att ta dina löpturer eller långpromenader i en bekväm sko som är snäll mot fötter och ben. Det är också valet för dig som vill vara noggrann med vad du faktiskt har på fötterna. Arcus RB9X är framtagen med minsta möjliga klimatpåverkan. Den är gjord av 30% återvunna material och har ett CO2-avtryck på 8.9 kg, vilket är mycket lågt i jämförelse med branschstandard.

Icebug
AQUA/ARUBA

Icebug
BLACK

För vad?

Arcus RB9X är en perfekt sko för dig som vill njuta av långa och lugna löprundor på grusvägar och lätt terräng under sommaren och hösten. Eller raska promenader, om du föredrar det.

✓ Icebugs bästa greppgummi ✓Bred tåbox ✓ 6 mm drop ✓ Mesh-överdel

Vår skönaste löparsko.

Arcus RB9X är utvecklad för att göra löprundan så skön som det bara går. Den har en rymlig tåbox, svalt och behagligt meshtyg och vår mest bekväma mellansula. Som gjord för att locka till löpning! Formen på Arcus är gjord för att ge dig ett skönt ''rull'', som driver ditt steg framåt och avlastar trycket på dina hälar.

Gjord med alger, fisknät och återvunnen PET

All konsumtion tär på planetens resurser. Samtidigt behöver du löparskor – så se till att välja ett par som påverkar klimatet minimalt. Arcus är, precis som alla Icebugs skor, gjord för att hålla riktigt länge och producerad av material med låg klimatpåverkan. Vi försöker att minska vårt beroende av olja och Arcus är därför tillverkad av bland annat bluesign®-certifierad polyester från återvunna PET-flaskor, återvunna fisknät och alger från övergödda sjöar.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se