Icebug
ARCUS RB9X

Komfort i varje steg.

Löpning har aldrig varit mer bekvämt

Vi på Icebug är av den enkla åsikten att löpning ska bedrivas utomhus; oavsett årstid, väder eller underlag. Med Arcus på fötterna är det enklare än någonsin.

Mer mellansula till folket

Arcus är utvecklad för att göra löprundan så skön som det bara går. Skon har därför mycket generös dämpning och en väl tilltagen mellansula i mjuk lättvikts-EVA. Formen på Arcus är gjord för att ge dig ett skönt ''rull'', som driver ditt steg framåt och avlastar trycket på dina hälar.

Icebug
ARCUS RB9X

GREEN/STONE

Icebug
ARCUS RB9X

TRUEBLACK

100% torra fötter

Låt inte vatten, lera eller snö stoppa dig. Arcus kommer med det vattentäta membranet GORE-TEX Invisible, och precis som namnet antyder är membranet osynligt. Det är mjukt och följsamt och ingenting du känner av medan du springer. Vattentäta skor har aldrig varit skönare!

Grepp där du behöver det

Arcus är ju en Icebugsko – vilket förstås innebär att den har bästa tänkbara grepp. Den grovmönstrade sulan har stora gummidobbar som ger fäste på blöta stenar, samtidigt som mellanrummet mellan dobbarna är så stort att lera inte fastnar. Sulan är också utformad för att ge dig bra grepp i alla lutningar och riktningar.

Icebug

En bra sko för planeten

All konsumtion tär på planetens resurser. Samtidigt behöver du löparskor – så se till att välja ett par som påverkar klimatet minimalt. Arcus är, precis som alla Icebugs skor, gjord för att hålla riktigt länge och producerad av material med låg klimatpåverkan. Vi försöker att minska vårt beroende av olja och Arcus är därför tillverkad av bland annat bluesign®-certifierad polyester från återvunna PET-flaskor, återvunna fisknät och alger från övergödda sjöar.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se