Icebug
ARCUS BUGrip

Vinterlöpning har aldrig varit skönare.

Arcus BUGrip: För dig som bestämt dig för att bli vinterlöpare

Arcus är en vinterlöparsko med extra allt. Eller vad sägs om denna väldämpade sko med maximal komfort, rymlig tåbox och överdel i 100% återvunnen polyester? Under sulan sitter 13 dynamiska ståldubbar, som ger dig grepp på snö och is samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt, stengolv och andra hårda underlag. Om du vill ha Arcus vattentät eller inte väljer du själv. Det har i alla fall aldrig varit skönare att springa på vintern.

Minimalt avtryck

Alla nya skor tar resurser från planeten. Men bra skor behövs – och därför måste du göra ett val som är bättre för planeten när du köper nya skor. Arcus BUGrip GTX har ett totalt klimatavtryck på 9 kg CO2 ekv. per par (8,5 kg om du väljer varianten utan GORE-TEX), vilket är långt under branschstandard och jämförbart med två hamburgermenyer eller en bilresa på cirka fyra mil.

Rätt grepp för rätt aktivitet

Inget behov av ståldubbar?

Alla bor ju inte på platser där det är snö och is på vintern – så självklart har vi också en variant av Arcus som är anpassad för sydligare breddgrader.
Arcus RB9X GTX är lika skön och vattentät som sin ståldubbade storebror – däremot är sulan annorlunda. Här får du en grovmönstrad gummisula där mönstret utformats för att ge dig grepp i alla riktningar, och gummiblandningen RB9X ger dig riktigt bra grepp på isfria underlag.

Ska vi kunna springa på vintern måste vintern finnas kvar ❄️

Icebug är inte bara världsledande på grepp. Vi har även tagit på oss ledartröjan för att göra hela skobranschen mer hållbar. Som första sportskomärke i världen redovisar vi öppet hela tillverkningskedjan för samtliga modeller. Du hittar QR-koden i din sko eller här på produktsidorna. Scanna och se själv – i vilken sko som helst! Vi på Icebug arbetar för att ständigt förbättra alla våra skor, vi stoltserar inte bara med ett enskilt projekt eller modell. Vi jobbar till exempel med fisknät, vi har alger i våra mellansulor och överdelar av återvunnen PET. 2019 blev vi på Icebug uppmärksammade av FN för vårt klimatarbete.

LÄS MER OM VAD VI FAKTISKT GÖR HÄR.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se