Icebug
ARCUS BUGrip

Vinterlöpning har aldrig varit skönare.

Arcus BUGrip: För dig som bestämt dig för att bli vinterlöpare

Vår senaste nyhet Arcus är en vinterlöparsko med extra allt. Eller vad sägs om denna väldämpade sko med maximal komfort, rymlig tåbox och överdel i 100% återvunnen polyester? Under sulan sitter 13 dynamiska ståldubbar, som ger dig grepp på snö och is samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt, stengolv och andra hårda underlag. Om du vill ha Arcus vattentät eller inte väljer du själv. Det har i alla fall aldrig varit skönare att springa på vintern.

Icebug
Arcus BUGrip

Midnight/Red

Icebug
Arcus BUGrip

TrueBlack

Minimalt avtryck

Alla nya skor tar resurser från planeten. Men bra skor behövs – och därför måste du göra ett val som är bättre för planeten när du köper nya skor. Arcus BUGrip GTX har ett totalt klimatavtryck på 9 kg CO2 ekv. per par (8,5 kg om du väljer varianten utan GORE-TEX), vilket är långt under branschstandard och jämförbart med två hamburgermenyer eller en bilresa på cirka fyra mil.

Rätt grepp för rätt aktivitet

Icebug

Inget behov av ståldubbar?

Alla bor ju inte på platser där det är snö och is på vintern – så självklart har vi också en variant av Arcus som är anpassad för sydligare breddgrader.
Arcus RB9X GTX är lika skön och vattentät som sin ståldubbade storebror – däremot är sulan annorlunda. Här får du en grovmönstrad gummisula där mönstret utformats för att ge dig grepp i alla riktningar, och gummiblandningen RB9X ger dig riktigt bra grepp på isfria underlag.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se