Icebug
ARCUS BUGrip

Vinterlöpning har aldrig varit skönare.

Arcus BUGrip GTX

Vår senaste nyhet Arcus är en vinterlöparsko med extra allt. Eller vad sägs om en väldämpad, vattentät sko med maximal komfort, rymlig tåbox och överdel i 100% återvunnen polyester? Under sulan sitter 13 dynamiska ståldubbar, som ger dig grepp på snö och is samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt, stengolv och andra hårda underlag. Det har aldrig varit skönare att springa på vintern.

Icebug
Arcus BUGrip

Midnight/Red

Icebug
Arcus BUGrip

TrueBlack

För vinterlöpning
13 dubbar
GORE-TEX Invisible
9 kg CO2 ekv. per par

BUGrip®-yttersula

Dubbarnas dubbar – BUGrip® är Icebugs egenutvecklade ståldubbar med toppar i karbidstål. Bättre grepp kan inte köpas för pengar.

GORE-TEX® Invisible

Mjukt, vattentätt membran med låg vikt som håller fötterna torra och humöret på topp.

Mellansula av alger

Vi ersätter plast i mellansulan med alger från övergödda sjöar. Dämpning och energiåtergivning får du på köpet.

Maximalt grepp, minimalt avtryck

Alla nya skor tar resurser från planeten. Men bra skor behövs – och därför måste du göra ett val som är bra för planeten när du köper nya skor.
Arcus BUGrip har ett totalt klimatavtryck på 9 kg CO2 ekv. per par, vilket är långt under branschstandard och jämförbart med två hamburgermenyer eller en bilresa på cirka fyra mil.

Icebug

Inget behov av ståldubbar?

Alla bor ju inte på platser där det är snö och is på vintern – så självklart har vi också en variant av Arcus som är anpassad för sydligare breddgrader.
Arcus RB9X GTX är lika skön och vattentät som sin ståldubbade storebror – däremot är sulan annorlunda. Här får du en grovmönstrad gummisula där mönstret utformats för att ge dig grepp i alla riktningar, och gummiblandningen RB9X ger dig riktigt bra grepp på isfria underlag.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se