Icebug
AVA RB9X

För tre säsonger och alla tillfällen

Ava RB9X är vattentät, har BOA® Fit System för perfekt passform och kommer dessutom i fint och hållbart läder. Ava gör sig därmed lika bra till city-stilen som till vandringsbyxan.

Kan vi kombinera allt vi vet om skor med riktigt bra funktion och kombinera det med en snygg look? Kan vi få till en sko som klarar dåligt väder lika bra som soliga dagar och som fungerar genom vår, sommar och höst? Svaret var ja. Intresset för Ava RB9X har varit riktigt stort på förhand och nu finns den äntligen tillgänglig! Så kika in och prova på nästa nivå av funktion och stil.

SVART – ALLTID ETT SÄKERT KORT

HÅLLBART PÅ RIKTIGT

🌲 Överdel gjord av guldklassat DriTan™-läder

🌿 Mellansula gjord med BLOOM™ foam, ett slags skum som görs av alger från övergödda sjöar

🕸 Tå- och hälpartier gjorda med fisknät som plockats från haven

👣 Yttersula gjord med återvunnet gummi

FINESSER

BOA® Fit System med livstidsgaranti för perfekt passform utan ansträngning. Yttersula med Icebugs greppgummi RB9X för grymt grepp i både vått och torrt.

Alltid klimatpositivt.

Utöver att minimera vår negativa påverkan överkompenserar vi också för våra koldioxidutsläpp. Våren 2019 blev vi världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor, och vi har tagit på oss ledartröjan för att resten av branschen ska följa efter. De utsläpp som Icebug står för och inte kan tas bort, kompenserar vi för med 200 procent, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se