Icebug
Boda

Värmande snygging med grepp

Vinterns nyhet Boda är vår version av en klassisk Chelsea boot – toppad med funktion, säkert grepp och hållbara materialval. Som alltid när det gäller Icebug. Finns både med eller utan dubbar i form av Michelinsula eller BUGrip-sula.

Stilren, skön och smidig

Boda är en mycket skön vintersko för varje tillfälle och varje dag. Överdelen är vattenavvisande mockaskinn och på insidan har du mjuk och gosig fleece, gjord av 100% återvunnen PET polyester. På sidan har du en smidig dragkedja som gör Boda lätt att ta på och av.

Hållbarhet på riktigt.

Boda är bland annat gjord med alger i mellansulan, återvunna fisknät i häl- och tåkappan och den mest hållbara mockan som finns. Lägger vi också till att Icebug alltid klimatkompenserar varje produkt med 200% kan du vara säker på att du gjort ett bra val!

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se