Icebug
Klor och dubbar

Skorna för dig som måste ut hela vintern

För dig som har hund är dåligt väder ingen anledning att stanna inne under vintern. Då är bra skor med det bästa greppet ett måste - och det betyder Icebug. Med våra dubbade skor håller du dig på benen även när isen och halkan kommer.

Nu får du som medlem i Brukshundsklubben 15% rabatt på alla vinterskor - både dubbade och odubbade! Använd koden BRUKSHUNDEN15 i kassan så aktiveras rabatten. Gäller endast på icebug.se. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller till och med den 30 november 2021 och på tillgängligt sortiment.

Här tipsar vi om storsäljare bland svenska hundägare!

Pace3 BUGrip GTX: Vattentät och varm storsäljare

Den här modellen har under lång tid varit hundägarens bästa vän och det är inte svårt att förstå varför! Pace är vattentät, har 16 dynamiska dubbar med toppar av karbidstål som håller dig på benen över alla tänkbara isfläckar, samtidigt som de klarar många långa mil på asfalt utan att slitas ut i förtid. En varm och go känga med fleecefoder. Finns både i herr- och dammodell och med eller utan dubb!

Stavre BUGrip GTX - med smidig BOA

Stavre är den perfekta skon för dig med en aktiv livsstil, som älskar att vara utomhus i alla typer av väder. Det mellanhöga skaftet ger stabilitet och komfort, BOA Fit System ser till att skorna sitter perfekt och det vattentäta membranet från GORE-TEX stoppar vatten och snö från att tränga in utifrån. Skon finns i två versioner; en med odubbad gummisula och en med 16 dynamiska BUGrip-dubbar i karbidstål. Oavsett vad du väljer är Stavre en perfekt sko för höst, vinter och vår.

Alla Icebugs skor är klimatpositiva!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor, och vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläppen som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se