Icebug
Klor och dubbar

Skorna för dig som måste ut hela vintern

För dig som har hund är dåligt väder ingen anledning att stanna inne under vintern. Då är bra skor med det bästa greppet ett måste - och det betyder Icebug. Med våra dubbade skor håller du dig på benen även när isen och halkan kommer.

Nu får du som medlem i Brukshundsklubben 15% rabatt på alla vinterskor - både dubbade och odubbade! Använd koden BRUKSHUNDEN15 i kassan så aktiveras rabatten. Gäller endast på icebug.se. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller till och med den 30 november 2021 och på tillgängligt sortiment.

Här tipsar vi om storsäljare bland svenska hundägare!

Pace3 BUGrip GTX: Vattentät och varm storsäljare

Den här modellen har under lång tid varit hundägarens bästa vän och det är inte svårt att förstå varför! Pace är vattentät, har 16 dynamiska dubbar med toppar av karbidstål som håller dig på benen över alla tänkbara isfläckar, samtidigt som de klarar många långa mil på asfalt utan att slitas ut i förtid. En varm och go känga med fleecefoder. Finns både i herr- och dammodell och med eller utan dubb!

Stavre BUGrip GTX - med smidig BOA

Stavre är den perfekta skon för dig med en aktiv livsstil, som älskar att vara utomhus i alla typer av väder. Det mellanhöga skaftet ger stabilitet och komfort, BOA Fit System ser till att skorna sitter perfekt och det vattentäta membranet från GORE-TEX stoppar vatten och snö från att tränga in utifrån. Skon finns i två versioner; en med odubbad gummisula och en med 16 dynamiska BUGrip-dubbar i karbidstål. Oavsett vad du väljer är Stavre en perfekt sko för höst, vinter och vår.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se