Icebug BUGrip - världens bästa grepp!

Världens bästa grepp kommer från Göteborg. Med Icebugs produkter håller du dig på benen, även om det är glashalt ute. Hemligheten är den dubbade teknologin BUGrip. 12 till 19 dubbar med toppar av karbidstål gör att du utan problem kan gå eller springa över vilka isfläckar som helst.

Icebugs resa mot att bli marknadsledande på skor med grepp startade 2001. Den här filmen gjordes i Icebugs lilla hemliga testlab i skogarna utanför Jonsered, där huvudkontoret ligger. Här, bland träd, sjöar och stigar, testar vi alla våra skor i ur och skur för att verkligen vara säkra på att de produkter vi sätter på dina fötter är de bästa du kan få tag på. Ett par Icebugskor tar dig över vilka isiga vägar som helst och dubbarna slits inte ut på asfalt.

Att greppet är bäst i världen är en illa dold hemlighet. Men att vi har ett testlab mitt i ute skogen var hemligt - tills nu!

Världens bästa grepp är...

BUGrip - dynamiska dubbar som borrar sig ner i is och fjädrar in i sulan på asfalt.

Slitstarkt material...

Icebugs dubbar är gjorda av karbidstål som håller cirka 5 gånger längre än vanligt stål.

Optimal placering av dubbarna...

Oavsett hur du sätter i foten har du alltid perfekt grepp.

Icebug
BUGrip

Alla skor med dubbar från Icebug

Alltid klimatpositivt.

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se