Icebug BUGrip - världens bästa grepp!

Världens bästa grepp kommer från Göteborg. Med Icebugs produkter håller du dig på benen, även om det är glashalt ute. Hemligheten är den dubbade teknologin BUGrip. 12 till 19 dubbar med toppar av karbidstål gör att du utan problem kan gå eller springa över vilka isfläckar som helst.

Icebugs resa mot att bli marknadsledande på skor med grepp startade 2001. Den här filmen gjordes i Icebugs lilla hemliga testlab i skogarna utanför Jonsered, där huvudkontoret ligger. Här, bland träd, sjöar och stigar, testar vi alla våra skor i ur och skur för att verkligen vara säkra på att de produkter vi sätter på dina fötter är de bästa du kan få tag på. Ett par Icebugskor tar dig över vilka isiga vägar som helst och dubbarna slits inte ut på asfalt.

Att greppet är bäst i världen är en illa dold hemlighet. Men att vi har ett testlab mitt i ute skogen var hemligt - tills nu!

Världens bästa grepp är...

BUGrip - dynamiska dubbar som borrar sig ner i is och fjädrar in i sulan på asfalt.

Slitstarkt material...

Icebugs dubbar är gjorda av karbidstål som håller cirka 5 gånger längre än vanligt stål.

Optimal placering av dubbarna...

Oavsett hur du sätter i foten har du alltid perfekt grepp.
BUGripAlla skor med dubbar från IcebugKöp nu

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.