Icebug
ERBJUDANDE TILL DIG MED CARPAY

En omtänksam och säker julklapp.

Ge bort en julklapp som verkligen gör nytta. Med ett par Icebugskor kan någon du tycker om fortsätta vara utomhus hela vintern – utan att vara rädd för att halka.

Halkan är nämligen det som skadar flest fotgängare under vinterhalvåret i Sverige. Så ska det inte behöva vara. Välj ett par skor med grepp utvecklat för svensk vinter och fortsätt gå eller springa!

STORFAVORITEN

Metro2 BUGrip – världens mest sålda dubbade sko.

VÄGRA HALKA 👣

Varje år måste 30 000 svenskar uppsöka sjukhus till följd av halkan. Så visst borde det vara lika självklart att byta till vinterskor som det är att byta till vinterdäck? Icebug har gjort skor med världens bästa grepp sedan 2001 och vi hjälper dig gärna att välja rätt skor som gör att du alltid känner dig trygg – oavsett väder och underlag.

SÅ FUNKAR DUBBARNA

BUGrip är Icebugs egen teknologi för dubbade vinterskor. BUGrip-dubbarna har toppar av karbidstål som borrar sig in i is, samtidigt som de fjädrar in i sulan när du går eller springer på asfalt vilket ger en unik kombination av grepp och komfort. Du kan alltså utan problem gå många, många mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna ska slitas ut.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se