Icebug
ERBJUDANDE TILL DIG MED CARPAY

Gör fötterna redo för hemester.

Ytterligare en sommar i Sverige. Inte helt fel ändå. Varför inte använda den till att vara aktiv? Hos Icebug finns både vattentäta vandringsskor, sneakers och sköna löparskor. Perfekta för en sommar i Sverige.

Just nu får du som användare av Carpay 20% på Icebugs sommarkollektion. Låt fötterna ta dig på nya äventyr och ta det i din takt!

Använd koden CARPAYICEBUG i kassan så aktiveras rabatten. Gäller endast på icebug.se. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden.

👣 BÄST PÅ GREPP

Icebug är kanske mest känt för att vara marknadsledande på grepp, framförallt på vintern. Men fler och fler upptäcker också vår sommarkollektion – och hur bra det är att ha grymt grepp på hala stenar och på stigar. Icebug har nämligen ett eget ledande greppgummi, RB9X, som håller dig på fötterna både torra och våta dagar.

🌲 ETT HÅLLBART VAL

Visste du att svenska Icebug är det enda sportskomärket i världen som öppet redovisar CO2-utsläpp och hela tillverkningskedjan? Allt för att du som kund ska kunna göra ett hållbart val.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete använder vi till exempel återvunna PET-flaskor och fisknät när vi gör skor, samtidigt som vi ersätter olja med alger från övergödda sjöar i våra mellansulor. 2019 blev vi världens första klimatpositiva skoföretag och varje par skor klimatkompenseras med 200%. Så oavsett om du väljer en löparsko, hikingsko eller en luftig sneaker vet du att du gjort ett bra val.

Erbjudandet gäller till och med den 30 juli 2021 och på tillgängligt sortiment i webshoppen.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se