FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI
Icebug
ERBJUDANDE TILL DIG MED CARPAY

Dags för vintergrepp.

Nu är snön och halkan här och det är hög tid för vinterdäck på bilen. Glöm inte att skaffa rätt grepp under fötterna också! Med ett par Icebugskor kan du röra på dig utomhus hela vintern – utan att vara rädd för att halka.

Halkan är nämligen det som skadar flest fotgängare under vinterhalvåret i Sverige. Så ska det inte behöva vara. Välj ett par skor med grepp utvecklat för svensk vinter och fortsätt gå eller springa!

Just nu får du som Carpay-användare 15% på hela Icebugs vinterkollektion. Koden hittar du i appen och erbjudandet gäller till och med 10 december. Erbjudandet gäller endast på icebug.se.

STORFAVORITEN

Metro2 BUGrip – testvinnare och världens mest sålda dubbade sko.

VÄGRA HALKA 👣

Varje år måste 30 000 svenskar uppsöka sjukhus till följd av halkan. Det gör ont, är dyrt och går faktiskt att undvika. För visst borde det vara lika självklart att byta till vinterskor som det är att byta till vinterdäck? Icebug har gjort skor med världens bästa grepp sedan 2001 och vi hjälper dig gärna att välja rätt skor som gör att du alltid känner dig trygg – oavsett väder och underlag.

SÅ FUNKAR GREPPET

🔩 DUBBAT.
BUGrip är Icebugs egen teknologi för dubbade vinterskor. BUGrip-dubbarna har toppar av karbidstål som borrar sig in i is, samtidigt som de fjädrar in i sulan när du går eller springer på asfalt vilket ger en unik kombination av grepp och komfort. Du kan alltså utan problem gå många, många mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna ska slitas ut.
👣 ODUBBAT.
Behöver du inte dubbat grepp finns även fenomenalt odubbat grepp hos Icebug. I samarbete med däckjätten Michelin har vi tagit fram vintersulor med samma funktion som ett par odubbade vinterdäck.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Vill du veta mer?

Kika in i vår testlabb i skogen i Jonsered och upptäck vår fenomenala teknologi för hala förhållanden...

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se