Icebug
ERBJUDANDE CARPAY

Dags för ett piggare liv?

''Jag ångrar att jag gick ut och tränade'' – sa ingen någonsin. Det är ett nytt år med nya möjligheter att få frisk luft och må bättre. Kom igång i din takt och på ditt sätt. Men gör det utomhus! Icebug har löparskor för allt från nybörjare till rutinerade skogslöpare, eller för dig som vill ta snabba promenader på din favoritsträcka. Utan att halka!

Just nu får du som användare av CarPay 20% rabatt på hela Icebugs sortiment av dubbade löparskor.

Koden hittar du i appen och erbjudandet gäller till och med 31 januari 2023. Erbjudandet gäller endast på icebug.se.

Icebug
GUIDEN

Hitta rätt sko

Arcus BUGrip – komfort med grepp

Passar: Ett brett spann av löpare som söker en löparsko med maxad komfort och bra grepp för löpning på vintervägar och mer plant underlag. Ytterst väldämpad sula och gott om plats för tårna. För längre distanser eller för nybörjaren och med eller utan GORE-TEX.

✔️ Grepp: 7/10 ✔️ 13 dubbar i karbidstål ✔️ Vattentät GORE-TEX ✔️ 6 mm drop

NewRun BUGrip – komfort med fler dubbar

Passar: Löpare på alla nivåer som i första hand söker komfort, dock inte lika maxad som på Arcus BUGrip. NewRun har fler dubbar och passar för sköna rundor på isiga vintervägar och lättare stigar där mer grepp behövs.

Rover BUGrip GTX – mångsidig sköning

Passar: Till det mesta. Perfekt för både långa promenader eller lugn löpning i krävande väder. En överlag stabil och mångsidig sko med mycket bra grepp för både skog och väg.

✔️ Grepp: 8,5/10 ✔️ 19 dubbar i karbidstål✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 12 mm drop

Pytho6 BUGrip – maxat grepp

Passar: Löpare som vill ha maximalt grepp och en rolig löparupplevelse. Med Pytho har du en sko som tar sig fram överallt. Du kan springa på små skogstigar eller på favoritslingan. Utan att tappa greppet.

✔️ Grepp: 9,5/10 ✔️ 16 dubbar i karbidstål ✔️ Vattenavvisande ✔️ 9 mm drop

Tappat en dubb? Så här byter du!

Visste du att du enkelt sätter i nya dubbar i dina Icebugs om du tappat någon. Vi hjälper gärna till och skickar nya till dig. Allt för att dina löparskor ska kunna ta dig många fler mil genom vintern! 🙂 Mer information om hur du får nya dubbar hittar du här.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se