Icebug
Erbjudande till dig med Carpay

Möt våren utomhus med rätt grepp under fötterna!

Oavsett om du springer snabbt och jagar puls eller njuter av naturen i ett lugnt tempo så mår du bra av att vara utomhus!

Just nu har vi fina erbjudanden för dig som är användare av Carpay. Du som betalar med Carpay eller ditt Carpay-kort får just nu 15% rabatt på de utvalda modeller som syns längre ned. Hitta dina favoriter för såväl vandring som löpning, självklart med marknadens bästa grepp i sulan.

* Erbjudandet gäller utvalda modeller här på icebug.se och till och med den 8 juni 2023 eller så långt lagret räcker.

Rover RB9X GTX: Bästsäljaren för dig och skogen

Rover, Icebugs mest sålda hikingsko, har en slitstark överdel, RB9X-gummi och GORE-TEX®-membran och klarar alla väder och utmaningar. Den är älskad för dess sköna ''rull'' i framdelen, vilket ger ett litet extra kick i steget och en smidig känsla!
Rover finns denna vår i två olika utföranden. En lägre och en högre. Vad väljer du?

✔️ Snäv tåbox. Är du mellan storlekar – ta den större. Vill du ha en sko med bred tåbox ska du scrolla ned och kolla in Haze ✔️ GORE-TEX ✔️ BOA Fit System ✔️ Greppgummit RB9X

Haze RB9X GTX: Mer generös passform

Haze RB9X har en bredare läst än Rover och erbjuder generöst utrymme, vilket gör att den passar många olika typer av fötter. Den är utrustad med GORE-TEX och är ursprungligen designad för löpning, men tack vare den generösa passformen och den härliga komforten har den blivit en favorit bland alla som gillar att vara i naturen oavsett väder.

✔️ Bred tåbox ✔️ GORE-TEX ✔️ BOA Fit System ✔️ Greppgummit RB9X

Aura RB9X: Bekväm löparsko för asfalt och grus

Aura har bred läst och en utformning som håller din fot på plats samtidigt som den reducerar trycket på hälsenan.
Aura är vår första löparsko med SuperC Foam. En teknologi för dig som vill ha full dämpning och grym komfort – som håller ”stunset” länge. Jämfört med en traditionell EVA-mellansula är Auras sula lättare och mjukare. Dessutom kommer den med högre energiåterbäring och lägre klimatpåverkan.
Yttersulan i vårt greppgummi RB9X har ett grunt sulmönster, utformat med asfaltslöpning i åtanke, och en delning bak för att skapa en mjukare landning för dig som landar på hälen i ditt löpsteg.

✔️ Super C Foam ✔️ Luftig överdel ✔️ Greppgummit RB9X

Horizon: Löparsko för grus och lättare terräng

Horizon är en sko för grusvägar och lättare terräng, perfekt för dig som vill utforska löpningen på andra underlag än asfalt. Yttersulan i RB9X™ ger fantastiskt grepp på både torra och våta underlag, samtidigt som den väldämpade mellansulan bidrar till en hög komfortgrad.

✔️ Heldämpad ✔️ Stabil ✔️ Lätt överdel ✔️ Greppgummit RB9X

Pytho6 RB9X: För traillöpning i alla terränger

En ikon bland löparskor kommer nu i sommarskrud. Pytho6 BUGrip har länge varit en populär sko på vintern. Nu har Icebug tagit det bästa med sig till sommaren och skapat en riktigt rolig odubbad trailsko.
Pythos överdel är i Putek mesh, ett extremt lätt och hållbart material, utformat så att vatten lätt kan flöda ut ut skon. Den är lätt och håller sig nära marken för riktig löpkänsla. Med ett sulmönster inspirerat av traktordäck och vårt greppgummi RB9X får Pytho6 ett grymt dubbfritt grepp på såväl våta eller leriga som torra underlag.

✔️ Rymlig tåbox ✔️ Lätt sko ✔️ Låg våtvikt ✔️ RB9X

🌿 SÅ MINSKAR VI VÅRA KLIMATAVTRYCK

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

LIVET KÄNNS BÄTTRE I SKOGEN

Skogen är Icebugs själ och hjärta. Det är skogen som är vår hemmaplan. Och säkert din med, om du hittat till oss på Icebug. Vi gör skor för skogen och vi försöker tillbringa så mycket tid som möjligt i den. Därför har vi vårt kontor precis vid ett naturreservat i Jonsered. Skogen ger energi, glädje och lugn till alla som spenderar tid i den. Här samlar vi tips på det allra bästa skogen har att erbjuda.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se