Icebug
KUNDTJÄNSTJOBB

Fyndig och hjälpsam stjärna sökes

Hatar du skogen och tänker att global uppvärmning är en bluff? Då ska du scrolla vidare på nätet. Älskar du däremot att vara utomhus, att jobba för en mer hållbar planet och att hjälpa människor göra bra val ska du läsa vidare.

Icebug är ett svenskt skoföretag som är världsledande inom både hållbarhet och grepp. Vi räddar människor från halka, gör det enklare för alla att komma ut i naturen – och har dessutom tagit på oss ledartröjan för att göra hela skobranschen mer hållbar.

Nu letar vi efter en ny stjärna till vårt team Customer Relations över de kommande månaderna. Är du en positiv och hjälpsam person som lockas av att få erbjuda kunder service i världsklass? Gillar du dessutom outdoor och uppskattar att jobba i team? Då kan du vara den vi söker.

Hos oss får du en helt unik portfölj av produkter att jobba med. Vi gör skor som gör att 70-åringar kan springa avslappnat på blankis och har en NPS långt högre än till exempel Apple. Vi ligger i den absoluta framkanten gällande hållbarhet och har prisats av FN för vårt hållbarhetsarbete.

På Icebug anser vi att din personlighet är det allra viktigaste. Du får gärna vara i början av din arbetskarriär och vara hungrig på att lära dig nytt. För att passa hos oss tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan ta snabba beslut. Du är effektiv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, gillar att jobba i team och anpassar dig lätt till nya situationer. Den digitala världen är du självklart fullständigt van vid.

Arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare på Icebug kommer du att hjälpa och guida våra kunder via telefon, mail, chatt och social media. Din uppgift blir att leverera personlig kundservice av högsta klass.
I rollen ingår även:
✓ Arbete i Freshdesk (ärendehanteringssystem)
✓ Orderadministration Webshop
✓ Merförsäljning
✓ Reklamationshantering

Icebug

TREVLIGT STÄLLE

Sa vi att vi sitter i supertrevliga lokaler mitt i ett naturområde i Jonsered?

Arbetet sker med utgångspunkt ifrån vårt huvudkontor i Jonsered och arbetspassen kommer att innebära en variation mellan dagtid, kvällar och helger.

Svårövertygad? Sa vi att vi sitter i supertrevliga lokaler mitt i ett naturområde i Jonsered? Vi har skogen, sjöarna och lederna precis utanför dörren och innanför dörren har du kanske Sveriges trevligaste arbetsplats. Tre timmar obligatorisk träning i veckan på arbetstid och ett av Sveriges mest generösa friskvårdsbidrag får du på köpet! 🥳

På Icebug vill vi välkomna och främja olikheter. Oavsett kön, social bakgrund, etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, ålder eller funktionsnedsättning – här finns plats för allt.

Så, vi ser fram emot din ansökan, där vi vill att du berättar varför du skulle trivas på Icebug och i team Customer Relations. Glöm inte att bifoga ditt CV!

Om tjänsten:
• Anställningsform: Tidsbegränsad anställning med start så snart som möjligt, fram till och med 31 mars 2022, med möjlighet till förlängning.
• Tjänstgöringsgrad: Heltid.
• Tjänstgöringsort: Jonsered
• Lön och förmåner: Fast månadslön med friskvårdsbidrag

Krav
• Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper
• Vass på social media
• Avslutad gymnasieutbildning

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke
• Duktig på att formulera dig korrekt och fyndigt.
• Norska och eller tyska

Sista ansökningsdag:
25 November 2021 men alla ansökningar behandlas löpande så vänta inte!

Ansökan:
Skicka CV och ett personligt brev där du övertygar oss om varför just du ska jobba på Icebug till rekrytering@icebug.se. Märk din ansökan med ''Customer Relations''.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se