Icebug

Vinterskor med grepp i världsklass

Metro2 BUGrip – dubbad

Icebugs mest sålda vintersko. Metro2 BUGrip är en skön dubbad sko som du kan promenera i på vintern utan att riskera att halka. 16 ståldubbar ger grepp på isiga gator.

Metro2 Michelin – odubbad

En variant av Icebugs mest sålda vintersko Metro2 BUGrip. Med Metro2 Michelin får du istället slitstarka gummisulor med grepp i toppklass. Perfekt för dig som inte bor där det är isiga gator jämt.

Adak ReWool BUGrip – dubbad

Adak är en vattentät och varm känga, som funkar lika bra för äventyr som för vardagen. BUGrip-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål håller dig alltid på fötterna.

Adak ReWool Michelin – odubbad

Adak ReWool utan dubbar – perfekt för dig som inte bor där det är isiga gator jämt.

Dala Biosole – odubbad

Dala är en varm och bekväm vinterkänga för vinterdagar som kräver skor med både funktion och elegans. Vår Biosole™-yttersula, tillverkad av 62% naturgummi, som behåller mjukhet och greppegenskaper även i kalla temperaturer.

Ivalo3 BUGrip – dubbad

Ivalo3 BUGrip är lätt, varm och passar de allra flesta fötter – kännetecken som gjort tidigare Ivalo-modeller populär hos en bred målgrupp. BUGrip-yttersula med 16 dynamiska dubbar i karbidstål

Boda BUGrip – dubbad

Boda är vår version av en klassisk Chelsea boot – toppad med funktion, säkert grepp och hållbara materialval. BUGrip-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål

Boda Michelin – odubbad

Med Boda Michelin får du slitstarka gummisulor med grepp i toppklass. Perfekt för dig som inte bor där det är isiga gator jämt.

Pace3 BUGrip GTX – dubbad

Pace är en mycket populär och lättskött vintersko för dem som gillar att röra på sig året om. GORE-TEX-membranet håller dig torr och de 16 BUGrip-dubbarna i karbidstål gör att du går säkert utan att halka på is och snö.

Stavre BUGrip GTX – dubbad

Stavre är den perfekta mellanhöga kängan för lättare hiking i vinterväder. BUGrip®-sulan, med 16 dubbar i karbidstål, ger dig pålitligt grepp även på ren is. Det vattentäta GORE-TEX®-membranet håller snö och slask på rätt sida, så fötterna förblir torra.

Stavre Michelin GTX – odubbad

Stavre är den perfekta mellanhöga kängan för lättare hiking i vinterväder. Stavre Michelin ger dig odubbat grepp i toppklass och det vattentäta GORE-TEX®-membranet håller snö och slask på rätt sida, så fötterna förblir torra.

Grove Wool BUGrip – dubbad

Grove Wool är storsäljaren som prisats av skobranschen och är bland det absolut mest hållbara du kan hitta. Utseendet, världens bästa grepp under sulan och den låga vikten får du på köpet. 14 dynamiska ståldubbar ger grepp på isiga gator. Grove Wool BUGrip finns i en vattentät och en vattenavvisande variant.

Grove Wool Michelin – odubbad

Funktion, medvetna val och minimalistisk design kännetecknar Grove. Michelin-varianten i Grove Wool familjen ger dig ett odubbat grepp i toppklass. Perfekt för dig som inte bor där det är isiga gator jämt. Grove Wool Michelin finns i två varianter, en vattentät och en vattenavvisande.

Torne BUGrip GTX – dubbad

Vår varmaste sko! Torne är en välisolerad & vattentät känga med högt skaft och marknadens bästa dubbade grepp. GORE-TEX® membran med Koala-foder är testad för temperaturer ner till -30°C. Torne är utrustad med en BUGrip®-yttersula med 14 dynamiska dubbar i karbidstål.

Torne Biosole GTX – odubbad

En odubbad variant av vår varmaste sko. Vår Biosole™-yttersula, tillverkad av 62% naturgummi, som behåller mjukhet och greppegenskaper även i kalla temperaturer.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se