Icebug

Dubbar till skor

Söker du nya dubbar till skor? Om du har tappat dubbar till dina Icebugskor skickar vi nya till dig kostnadsfritt. Har du ännu inte upptäckt fördelarna med Icebugs dubbade skor är det hög tid att du gör det. Här är våra mest populära dubbskor.

Kan jag köpa lösa dubbar till skor?

På Icebug säljer vi inte lösa dubbar till skor. Däremot vill vi att alla som köper Icebugskor ska använda dem mycket och under lång tid, och därför skickar vi kostnadsfritt nya dubbar till dina skor om du behöver det. Allt du behöver göra för att få nya dubbar till dina Icebugs är att kontakta vår kundtjänst. Läs gärna mer om hur du beställer nya dubbar till skor och byter ut dina Icebugdubbar här.

Vad skiljer Icebugs dubbar från andra dubbar till skor?

Icebugs egen teknologi för dynamiska ståldubbar, BUGrip är något helt annat än de lösa dubbar till skor som du kan köpa på sportaffärer eller i andra butiker. Skillnaden mellan Icebugs BUGrip-dubbar och andra dubbar till skor rör framförallt tre punkter. Dels ger Icebugs skor bättre grepp än andra dubbar till skor, och eftersom Icebugs dubbar fjädrar in i sulan på hårda underlag ger det också extra behaglig komfort. Dessutom har Icebug, till skillnad från andra dubbar till skor, en spets i karbidstål som är exceptionellt slitstark och snudd på omöjlig att slita ut.

Hur får jag nya dubbar till mina Icebugskor?

Det är enkelt att få nya dubbar till Icebugskor – det är till och med helt gratis! Behöver du dubbar skor som kommer från Icebug hör du av dig till vår kundtjänst. Berätta vilka Icebugskor du har och i vilken storlek, samt hur många lösa dubbar du behöver. På den här sidan kan du också se en film som visar hur du byter dubbar i dina Icebugskor.

Hur gör jag för att dubba skor själv?

Det är inte möjligt att själv dubba skor med dubbar från Icebug. Icebugdubbar kan enbart användas till Icebugskor, och vi avråder från användning av andra dubbar till skor. Icebug är experter på skor med grepp, och vår beprövade teknologi med ståldubbarna BUGrip är en trygg investering som varje år räddar tusentals människor från att halka. Ett par dubbade skor från Icebug ger bättre grepp, högre komfort och bättre slitstyrka än andra dubbar till skor.

Finns Icebugskor med lösa dubbar?

Nej, Icebug gör enbart skor med fasta dubbar, samt skor med gummisulor. Våra dubbskor BUGrip är dock mycket uppskattade för sin komfort eftersom dubbarna fjädrar in i sulan när de används på hårda underlag. Jämfört med andra lösa dubbar till skor har Icebugskor också bättre grepp på hala underlagt

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se