Eli RB9X

Sköna sneakers i återvunna material

Sommarsuccén är tillbaka – nu i fyra olika färger!

Eli RB9X är Icebugs mest sålda sneaker, gjord för aktiva sommardagar och hyllad för sin luftiga ovandel och maxade komfort. Många beskriver Eli som Icebugs skönaste sko någonsin. Eli är nästan uteslutande gjord i återvunna material och yttersulan är gjord i samma material som våra löparskor, vilket garanterar bra grepp på klippor, båtar och bryggor.

BÅTÄGARNAS FAVORIT

Eli RB9X är en perfekt sko för båtlivet. Sulan greppar på hala klippor, bryggor och båtdäck. Tack vare den luftiga ovandelen håller sig fötterna svala även ner temperaturen stiger, samtidigt som skorna torkar snabbt om de blir blöta.

GJORD AV ÅTERVUNNA MATERIAL

Vi på Icebug brinner för att göra skor med minimal klimatpåverkan. 2019 blev vi världens första klimatpositiva skotillverkare, och med Eli RB9X har vi tagit vårt klimatarbete till en ny nivå. Ovandelen i mesh är gjord av 100% återvunna PET-flaskor och i yttersulan har vi blandat i 15% återvunnit gummi. I mellansulan hittar du BLOOM® foam, som är ett material gjort av alger från övergödda sjöar. Genom att använda alger i stället för olja minskar vi vårt klimatavtryck, samtidigt som vi renar vatten. Win-win!

GREPP DU KAN LITA PÅ

Icebug har gjort skor med världens bästa grepp sedan 2001, och vi har gjort det till ett signum att man inte halkar med Icebugs på fötterna. Eli RB9X är inget undantag. RB9X är nämligen den gummiblandning som vi använder i löparskor för att ge bästa tänkbara grepp även på de mest luriga underlagen, som våta stenar och klippor. Upp till 40% procent bättre grepp än andra skor!

OSLAGBAR KOMFORT?

Mellansulan i BUGforce ger dig all dämpning du kan önska dig. Dessutom har Eli en innersula med Ortholite Hybrid® som formar sig efter dina fötter. Med komfort som förnamn är Eli RB9X ett perfekt val av sko för dig som bara älskar sköna sommarskor eller som har problem med fötterna.

LUFTIG OVANDEL

Ovandelen på Eli är gjord i luftig mesh, som ser till att dina fötter andas, oavsett hur varmt det är ute. Fotsvett är ett minne blott!

SMIDIG SNÖRNING

Även om Eli är vår skönaste sko kommer du säkert ta av den många gånger. Därför har vi försett skon med ett eleastiskt snörsystem som gör att du i ett drag enkelt tar på eller av skon.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.