Eli RB9XVår skönaste sneaker

''Jag använder Eli varje dag på jobbet och de är fantastiska. De har oslagbar komfort. Så otroligt sköna, jag älskar dem''

Med Eli RB9X har Icebug gjort en stilren sommarsneaker – på vårt sätt. När vi gjorde den tänkte vi framförallt på tre saker; komfort, komfort och komfort. Resultatet blev något som många beskriver som Icebugs skönaste sko någonsin. Självklart har vi också försett den med världens bästa sommargrepp.

DAMEli W RB9X Köp nu
HERREli M RB9XKöp nu
DAMELI W RB9XKöp nu
HUNDSTALLET OM ELI:''Eli är perfekt promenadsko för oss. Den andas mycket så fötterna håller sig svala samtidigt som den har bra grepp vid sommarregnet. Även bra dämpning i sulan vilket gör att fötterna orkar med att promenera en hel dag''

OSLAGBAR KOMFORT?

Mellansulan i BUGforce ger dig all dämpning du kan önska dig. Dessutom har Eli en innersula med Ortholite Hybrid® som formar sig efter dina fötter. Med komfort som förnamn är Eli RB9X ett perfekt val av sko för dig som har hallux valgus.

LUFTIG OVANDEL

Ovandelen på Eli är gjord i luftig mesh, som ser till att dina fötter andas, oavsett hur varmt det är ute. Fotsvett är ett minne blott!

BÄSTA GREPPET

Icebug gör aldrig skor med dåligt grepp. Sulan på Eli är gjord av vår egen gummiblandning RB9X, som ger dig upp till 40% procent bättre grepp än andra skor. Testa på våt sten så förstår du.

SMIDIG SNÖRNING

Även om Eli är vår skönaste sko kommer du säkert ta av den många gånger. Därför har vi försett skon med ett eleastiskt snörsystem som gör att du i ett drag enkelt tar på eller av skon.

HÅLLBARHET

Som världens första och hittills enda klimatpositiva outdoorskoföretag står hållbarhet alltid överst på vår agenda. Eli är inget undantag och vi har gjort skon så hållbar vi bara kunnat. Det märks bland annat genom bluesign®-certifierat foder som är gjort av återvunnen polyester och färgat med solution dye-teknik, vilket minskar kemikalieanvändningen med över 90 procent och vattenanvändningen med upp till 50 procent.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.