Håll fötterna torra i höst

Därför är Detour och Rover de perfekta höstskorna

Ut och njut av skogen - med rätt skor på fötterna

Våra skor är gjorda för att användas ofta, och därför är det viktigt att de fungerar i alla lägen. Detour RB9X och Rover RB9X är två av våra allra mest mångsidiga skor, som med sin kombination av grepp, komfort och vattentäthet går att använda för en rad olika aktiviteter, i alla väder och på alla typer av underlag.

Mellanhög kängaDetour W RB9XKöp nu
Smidig och lättRover W RB9XKöp nu
Mellanhög kängaDetour M RB9X
Smidig och lättRover W RB9X

GORE-TEX®

Det vattentäta membranet från GORE-TEX® gör skorna vattentäta, samtidigt som det släpper igenom fukt inifrån och därmed håller dina fötter torra även när det är blött ute.

GREPPET

Med Icebugs egen gummiblandning RB9X under fötterna har du riktigt bra grepp på alla typer av underlag, så väl torra som våta. Gummit har också exceptionellt hög hållbarhet, vilket gör att du kan räkna med att dina skor ger dig fint grepp i måna år framöver.

PASSFORMEN

Både Detour och Rover är försedda med snörningssystem från BOA, vilket ger en jämn snörning som formar sig och fördelar trycket runt din fot och vrist och dessutom ser till att snörningen håller sig på plats.

Gå ut! Sverige är fullt av möjligheter

Vandra i SverigeHärliga leder att upptäckaLäs mer
Må braLåt skogen ta hand om stressenLäs mer

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.