Icebug
ERBJUDANDE Frozen Lake Marathon

Är du redo för Frozen Lake Marathon?

Har du rätt skor för att att springa Frozen Lake Marathon? Investera i ett par dubbade löparskor för fantastiskt grepp på fjorden och bästa förutsättningar för loppet, vi törs lova att det gör en enorm skillnad för upplevelsen. Att springa tryggt på is är en riktig wow-upplevelse, men säsongen för dubbat grepp är längre än du kanske tror. Med våra karbidståldubbar har du gott grepp även på leriga stigar och hala rötter, året om. Icebug har löparskor för allt från nybörjare till rutinerade skogslöpare, eller för dig som vill ta snabba promenader. Utan att halka!

Just nu får du som ska springa Frozen Lake Marathon 20% rabatt på hela Icebugs sortiment av dubbade löparskor.

Koden hittar du i nyhetsbrevet och den gäller till och med 26/3 2023. Erbjudandet gäller endast i icebugs webshop.

Icebug
GUIDEN

Hitta rätt sko

Arcus BUGrip – komfort med grepp

Passar: Ett brett spann av löpare som söker en löparsko med maxad komfort och bra grepp för löpning på vintervägar och mer plant underlag. Ytterst väldämpad sula och gott om plats för tårna. För längre distanser eller för nybörjaren och med eller utan GORE-TEX.

✔️ Grepp: 7/10 ✔️ 13 dubbar i karbidstål ✔️ Vattentät GORE-TEX ✔️ 6 mm drop

NewRun BUGrip – komfort med fler dubbar

Passar: Löpare på alla nivåer som i första hand söker komfort, dock inte lika maxad som på Arcus BUGrip. NewRun har fler dubbar och passar för sköna rundor på isiga vintervägar och lättare stigar där mer grepp behövs.

Rover BUGrip GTX – mångsidig sköning

Passar: Till det mesta. Perfekt för både långa promenader eller lugn löpning i krävande väder. En överlag stabil och mångsidig sko med mycket bra grepp för både skog och väg.

✔️ Grepp: 8,5/10 ✔️ 19 dubbar i karbidstål✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 12 mm drop

Pytho6 BUGrip – maxat grepp

Passar: Löpare som vill ha maximalt grepp och en rolig löparupplevelse. Med Pytho har du en sko som tar sig fram överallt. Du kan springa på små skogstigar eller på favoritslingan. Utan att tappa greppet.

✔️ Grepp: 9,5/10 ✔️ 16 dubbar i karbidstål ✔️ Vattenavvisande ✔️ 9 mm drop

Tappat en dubb? Så här byter du!

Visste du att du enkelt sätter i nya dubbar i dina Icebugs om du tappat någon. Vi hjälper gärna till och skickar nya till dig. Allt för att dina löparskor ska kunna ta dig många fler mil genom vintern! 🙂 Mer information om hur du får nya dubbar hittar du här.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se