Icebug
DET KLIMATPOSITIVA VALET

Vår nya kollektion: Hållbara val som gör verklig skillnad

Icebug är världens första klimatpositiva skoföretag. Vi pratar inte bara om hållbarhet som ett viktigt ämne. Vi gör saker på riktigt. Bra saker. Så om du verkligen vill göra ett hållbart val av skor den här vintern, välj ett par Icebug. Här är varför:

Icebug
TID ATT FÖLJA OSS

Om alla skomärken gjorde som Icebug, skulle vi kunna undvika att smälta över 4 miljarder m3 polaris.

DEN STORA BILDEN

Skoindustrin står för 1,6% av världens totala CO2-utsläpp. Om alla skomärken skulle kompensera sina utsläpp med 200%, som Icebug gör, skulle 1,4 miljarder ton CO2 årligen kunna undvikas eller bindas tillbaka. 1,4 biljoner ton CO2 beräknas smälta över 4 miljarder m3 polaris och det är samma mängd CO2 som över 600 miljoner bilar släpper ut varje år.

DE HÅLLBARA DETALJERNA I ICEBUGS SKOR:

Icebug

ALLA ICEBUGSKOR ÄR KLIMATPOSITIVA

Framsteg inom hållbarhet måste mätas på faktiskt påverkan. Visst, Icebug är världens första klimatpositiva skomärke, men det i sig har liten praktisk betydelse. Därför har vi lärt oss om hur vi mäter, reducerar och kompenserar, så att fler också kan göra det. Att var med och tackla klimatkrisen är ett ansvar vi tycker att alla företag ska ta. För att öka viljan till det, berättar vi vad gjort med våra material och vilken påverkan det har. Allt för att det ska bli möjligt för dig att göra ett mer hållbart val.

Oavsett vilken sko du föredrar kan du vara säker på att du gör ett klimatpositivt val. Här har du några av de absolut mest hållbara skorna i vår vinterkollektion:

HUR ÄR DET MED SULORNA?

Genom att använda naturgummi och återvunnet gummi kan Icebug spara många ton CO2 varje år. När du går i ett par Icebug, går du på yttersulor som tar så stor hänsyn till naturen som möjligt.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se