HAZE RB9X GTX

Varje dag är ett äventyr

UPPLEV NATUREN MED TORRA FÖTTER

Icebug finns till för att göra det enklare för människor att komma ut i naturen, och Haze är ett lysande exempel på hur det går till i praktiken. Haze är en vattentät sko som ursprungligen är designad för löpning, men tack vare den generösa passformen och den otroliga komforten har den blivit en favorit bland hundägare, vandrare, svampplockare – och alla andra som gillar att vara i naturen oavsett väder. Haze kommer nämligen med GORE-TEX, vilket garanterar att fötterna håller sig torra oavsett hur mycket det regnar.

EN SKO FÖR ALLA FÖTTER

Haze har en bred läst med generöst utrymme, vilket gör att den passar många olika typer av fötter. Den omtyckta snörningen från BOA Fit System har också flera viktiga fördelar; den gör det enkelt att komma i och ur skon, samtidigt som ovandelen formar sig efter din fot och ger en mycket god passform. Med en enkel rörelse kan du justera hur hårt du vill att skon ska sitta, och du behöver aldrig mer sucka över skosnören som går upp. Inte heller behöver du vara orolig över att snörningen ska gå sönder – BOA lämnar nämligen livstids garanti på sina produkter.

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.