Icebug
HORIZON RB9X

Ett härligare sätt att springa

Vi människor mår bra i skogen. Där finns intryck och dofter, fågelsång och bäckar. Sådant som du aldrig kan hitta på ett gym eller på asfalten i stan. Just nu behöver vi alla skogen mer än någonsin. Så vi säger; om det inte är dags att ta steget och bli en traillöpare nu – när är det då dags?

Icebug Horizon RB9X - Skippa asfalten och spring i skogen

Horizon RB9X är vår instegssko till trail, utformad för att passa dig som vill börja en ny löparkarriär på grusväg eller stig. Horizon är väldämpad, mjuk och skön. Den har en luftig överdel och passar bra för enklare underlag. Vill du ta en tur ut på de smalare stigarna löser Horizon det med. Under sulan finns självklart marknadens bästa odubbade grepp i form av Icebugs RB9X®-gummi.

Hållbarhetshöjdpunkter:

🧴 Överdel i bluesign® 100% återvunnen PET-polyester.

🍃 20% BLOOM™ foam i mellansulan

🕸 Häl- och tåförstärkningar gjorda av återvunna fisknät och återvunnen polyeten.

👣 Yttersula gjord med 15% återvunnet gummi

Varför skog är bättre än asfalt? Lyssna på Tove.

Alltid klimatpositivt.

Utöver att minimera vår negativa påverkan överkompenserar vi också för våra koldioxidutsläpp. Våren 2019 blev vi världens första klimatpositiva tillverkare av outdoor skor, och vi har tagit på oss ledartröjan för att resten av branschen ska följa efter. De utsläpp som Icebug står för och inte kan tas bort, kompenserar vi för med 200 procent, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se