FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI
Icebug
HORIZON RB9X

Ett kliv ut på stigen

Horizon RB9X är vår instegssko till trail, utformad för att passa dig som vill springa på grusväg eller stig. Den fungerar även utmärkt för rappa promenader.

Horizon har en luftig överdel, är väldämpad, mjuk och skön. Vill du ta en tur ut på de smalare stigarna löser Horizon det med. Under sulan finns självklart marknadens bästa odubbade grepp i form av Icebugs RB9X-gummi.

SKOR SKA INTE FLYGA ⛴

Icebug har inte flugit hem ett enda par skor från fabrik den här våren. Faktiskt har vi inte gjort det på fem år – och tänker inte göra det framöver heller. Skulle vi välja flygtransport dubblar vi nämligen varje pars CO2-utsläpp. Därför har du fått vänta på vissa färger eller modeller. De har helt enkelt varit ute och åkt båt. För planetens skull. Men nu är de här härliga nyheterna också i hamn!

Icebug
OPAL/MINT

NYHET DAM

Icebug
BLACK/GRANITE

NYHET HERR

Icebug
BLACK/GRANITE

NYHET DAM

Icebug
ORANGE/APRICOT

NYHET HERR

GJORD AV ÅTERVUNNA MATERIAL

Vi på Icebug gör skor med minsta möjliga klimatpåverkan och Horizon RB9X är inget undantag. Ovandelen är gjord av 100% återvunna PET-flaskor och i yttersulan har vi blandat i 15% återvunnet gummi. I mellansulan hittar du BLOOM® foam, som är ett material gjort av alger från övergödda sjöar. Genom att använda alger i stället för olja minskar vi vårt klimatavtryck, samtidigt som vi renar vatten. Win-win!

Horizon RB9X: ✓ RB9X-gummi för grymt grepp i både vått och torrt ✓ Vattenavvisande överdel ✓ Rymlig tåbox ✓ Full dämpning

8,6 kg CO2 per par
28 % återvunnet material
12 % biobaserat material

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se