Höstskor dam

Icebug gör höstskor till dam som passar alla väder och aktiviteter. Hos Icebug hittar du till exempel vattentäta höstskor dam med GORE-TEX som är utmärkta till svampplockning, hundpromenader och andra höstäventyr.

Vilka höstskor dam är bäst?

Vilka höstskor dam som passar dig bäst är förstås svårt att säga. Däremot vet vi att många uppskattar Icebugs höstskor då de alltid har bra grepp och är tillverkade med planeten i åtanke. Bra höstskor dam brukar generellt ha en slitstark ovandel och ett vattentätt membran så som GORE-TEX för att skydda mot vatten. Icebugs höstskor dam kommer också med bra grepp, så att du inte behöver oroa dig för att halka på stenar eller rötter.

Vilken höstsko dam ska jag ha?

Icebug har flera populära höstskor dam, där den gemensamma nämnaren oftast är att det är vattentäta höstskor och skor med bra grepp. Till exempel Icebug Rover Women’s RB9X GTX är en populär höstsko som används av många hundägare och bärplockare. Modellen finns också som en höstsko med något högre skaft och går då under namnet Icebug Rover Mid Women’s RB9X GTX. En annan populär höstsko dam från Icebug är Icebug Haze Women’s RB9X GTX

Har Icebug höstskor i ull för dam?

Icebug älskar ull, och har flera höstskor dam som innehåller ull. Till exempel ullsneakern Icebug Eide Wool Biosole, som är tillverkad av ullspill från svenska underställstillverkaren Woolpower. Andra populära Icebugskor med ull är Adak Women’s Michelin Wic Woolpower och Grove Wool Women’s Michelin.

Höstskor i skinn från Icebug

Söker du höstskor i skinn eller läder? Även här har Icebug flera populära modeller att erbjuda. Till exempel lädersneakern Loe Biosole och kängan Nausta Biosole

Säljer Icebug vattentäta höstskor dam?

Icebug har flera vattentäta höstskor dam! Alla Icebugs modeller med GTX i namnet kommer med det vattentäta membranet GORE-TEX, som säkerställer att fötterna håller sig torra även i kraftigt regn. Icebug Haze Women’s RB9X GTX, Icebug Rover Mid Women’s RB9X GTX och Icebug Rover Women’s RB9X GTX är några av Icebugs vattentäta höstskor dam.

Har Icebug höstskor på REA?

Ibland har aldrig någon traditionell REA, men ibland går det att göra ett riktigt bra klipp i vår outlet. I den finns ofta höstskor, men det är samtidigt inget vi garanterar. Vår outlet hittar du HÄR.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se