Icebug
HUNDSTALLET ❤️ ICEBUG

Icebug – människans näst bästa vän

Icebug gör skor med grepp för människor som har hund. Och det behövs. Fråga bara Hundstallet, som valt Icebug för att undvika halkan och klara promenaderna i 10 år nu.

''Vi hade inte överlevt vintrarna om vi inte haft Icebug''

Personalen på Hundstallet går antagligen mer än de flesta andra. Då behövs bra skor med det bästa greppet - och det betyder Icebug. Denna vinter har Icebug återigen skickat skor till alla volontärer och all personal på Hundstallet.

– Vi hade inte överlevt vintrarna om vi inte haft Icebug på fötterna. Det är verkligen en helt fantastisk hjälp när hundarna ska rastas, säger Karin på Hundstallet.

Hundstallets och Icebugs samarbete

Hundstallet drivs av en ideell förening som heter Svenska Hundskyddsföreningen, grundad 1908. Under föreningens drygt 100 år har de tagit hand om tiotusentals hundar och hjälpt dem att hitta ”hem”. Sedan vintern 2012 har Icebug gett skor till de människor som jobbar på Hundstallet för att de på ett tryggt och roligt sätt ska kunna motionera hundarna utomhus året runt, utan att behöva oroa sig för att halka. I gengäld får Icebug feedback på skorna så att dessa kan göras ännu bättre.

👨 Fredrik, volontär på Hundstallet:

''Vi har testat alla sorters broddar men de håller inte. De tappas bort och ramlar av hela tiden. Möjligheten att få använda Icebugs gör att det inte längre är några problem med att ta sig upp eller ned för branta isiga backar och snorhala stigar''

Icebug
DUBBAT MED BUGRIP-SULA

Alla dubbade vinterskor

Icebug
ODUBBAT Med MICHELINSULA

Alla odubbade vinterskor

Icebug
🐶 Halka och hundägare

Snö och is är den vanligaste orsaken till skador på vintern. Har du hund löper du ännu större risk.

Icebug
HÅLLBARHET

Det handlar om att ta ansvar.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor.
Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr.
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug.
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se