Icebug
Icebugs hemmaplan

Skogen - en naturlig källa till kraft

”The more high-tech we become, the more nature we need”

Skogen är Icebugs själ och hjärta. Det är skogen som är vår hemmaplan. Vi gör skor för skogen och vi försöker tillbringa så mycket tid som möjligt i den. Därför har vi vårt kontor precis vid ett naturreservat i Jonsered. Skogen ger energi, glädje och lugn till alla som spenderar tid i den. Här samlar vi tips på det allra bästa skogen har att erbjuda. Välkommen att följa med in i vårt hjärta.

Så lite som 20 minuter om dagen i en skog har positiv inverkan på stress, blodtryck och puls.

Att skogen ger oss människor en känsla av lugn är inte bara något vi tror stämmer – det är bevisat. Mängder med forskning pågår kring vilka positiva hälsoeffekter en stund i skogen kan ha. Och det är många! Det bästa är att det varken är krångligt eller kräver mängder av förberedelser. Här är 6 bra och enkla grejer skogen ger – helt gratis!

Icebug
6 bra saker

Låt skogen ta hand om stressen

Läs mer

''Pelarsalar är enligt många något av de finaste som finns''

Vilken typ av skog mår du bäst i? Beroende på vem du är kan svaret vara olika. Men vissa indikationer på ”bra skog” finns faktiskt. Enligt forskningen är den som skog som är allra bäst ur rehabiliteringssynpunkt riktigt gammal skog. Den ska vara minst 70 år och 16 meter hög.

Icebug
Sök lugnet

Vilken typ av skog mår du bäst i?

Läs mer
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se