Icebug
40% till CarPay-användare

Sommarerbjudande för fötterna

Skor gör mer nytta på folks fötter än på ett lager. Därför får du som är användare av CarPay just nu hela 40% rabatt på tre utvalda modeller.

För att minska vår miljöpåverkan ytterligare har vi nämligen bytt yttersula på skorna Ava, Loe och Eide. Det innebär att vi står med ett för stort lager av dessa modeller, fast då med den tidigare RB9X-sulan.

Skorna är precis lika bra, du får till och med ännu bättre grepp, men priset är ett helt annat!

Koden hittar du i CarPay-appen och priset justeras i kassan. Erbjudandet är exklusivt för CarPay och gäller till och med 31 juli eller så långt lagret räcker. Rabattkoden är endast giltig på icebug.se.

Eide RB9X: Ullspill blev sko

En riktig skräpsko – på ett bra sätt! Det bästa med Eide är helt klart att det den till stor del är gjord av återvunna material. Ovandelen i filtad ull är tillverkad av ullrester från svenska Woolpowers underställsfabrik, och resten av skon är bland annat gjord av återvunnet plastskräp och övergivna fisknät. Sulan är mjuk och skön och överdelen i ull håller sig sval när det är varmt och varm när det är kallt. Det är det fina med ull.

Loe RB9X: Lädersneaker för tre säsonger

Loe RB9X är en stilren sneaker med en behaglig mellansula och en läderöverdel du lätt håller snygg i många år framöver. För att vara säkra på att det läder vi använder klarar våra höga hållbarhetskrav använder vi Nubuck som erhållit Leather Working Groups guld-märkning.

Ava RB9X: Vattentät finess

Ava RB9X är en vattentät sneaker som är utrustad med BOA® Fit System för perfekt passform. Ett klick och ett snurr är allt som behövs. Ava kommer dessutom i fint och hållbart läder. En sko för tre säsonger och i stort sett alla tillfällen.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se