Icebug
ELI RB9X

12 perfekta timmar

12 timmar - men minnen för alltid

Ett äventyr behöver inte innebära en lång flygtur eller massor av pengar. Ibland är de enklaste sakerna, de som du kan göra i ditt närområde med människor du tycker om, de allra bästa. Här nedan får du följa med Louise, Beata och Magnus på 24 timmar av total perfektion. 30 minuter från Göteborgs stad, men långt från vardag och måsten. Bara ett halvt dygn – men minnen för alltid.

Louise, som bor i Göteborg, är Icebugs modell för fotografering både sommar 2019 och vinter 2019. Hon är Icebuganvändare sedan länge, spenderar mycket tid i naturen och är kort och gott allt det där vi på Icebug letar efter.

Kl 18:00

Bilen rullar mot sjön Torskabotten utanför Tollered. Kajakerna sitter på taket, tältet och packningen är med.

12 perfekta timmar

Kl 18:30

Kajakerna glider ut i sjön. En stilla färd i cirka 40 minuter för att nå ön. Louise, Beata och Magnus har fått med allt som behövs. Nu väntar en kväll av mys och avkoppling med naturen som enda granne.

Kl 19:10

Anländer till den lilla ön. Drar upp kajakerna och förbereder middag över öppen eld. Veden fick följa med i en korg i kajaken. Slår upp tältet och njuter en stund.

Kl 20:00

Äter kring lägerelden. En stund av totalt lugn med vänner. Utan telefoner men fyllt av meningsfulla samtal. Efter middagen får elden fortsätta värma och sällskapet passar på att grilla marshmallows. Det pratas, skrattas och begrundas. Inga störande ljud, bara vind och sprakande eld.

Kl 21:00

En stund av total sinnesro. En blick ut över vattnet medan kvällen lägger sig.

Kl 21:45

Borstar tänderna med en kopp vatten från sjön.

Kl 22:00

Säger god natt till en magisk kväll. Kryper in i tältet och låter tavlan utanför sakta försvinna med ljuset. Det är märkligt hur skönt trött det går att bli när du spenderar tiden i naturen. Sover gott.

Kl 06:00

Morgon och en stilla sjö möter upp utanför tältet. På med skorna och sträcka ut kroppen. Packar ihop och paddlar hemåt igen över en lugn och stilla Torskabotten. Glada och nöjda och med lungorna fulla av frisk luft.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se