VÅRNYHETER 2023

Ta en tjuvtitt på vår kommande kollektion redan nu!
Den här våren lanseras spännande förbättringar av befintliga modeller och vi passar även på att presentera en del nyheter. Modeller som fyller en funktion eller som har saknats i utbudet. Vi har tittat på våra klassiker inom löpning, friluftsliv och livsstil och tagit det som redan fungerar ett steg längre. Allt för att du ska få sköna, funktionella skor med lågt klimatavtryck och som håller länge. Och som vanligt tar alla våra skor båten – aldrig flyget – från fabrik!

Icebug
NYHET

Aura ReWool

Aura ReWool: Supersoft sneaker

Aura ReWool är nästa generations sneaker från Icebug. Aldrig tidigare har det funnits en vardagssko med en sådan mjuk och härlig känsla för fötterna. Hemligheten? Nya mellansulan SuperC, vår mest väldämpade sula hittills. Närmare känslan av att gå på moln kan du inte komma.

I Aura ReWool har vi satsat på så stor andel naturliga material som möjligt: Ull, naturgummi och återvunna material. Den luftiga överdelen är gjord med 50% återvunnen ull och under sulan har du Icebugs greppgummi RB9X.

Icebug
NYHET

Aura RB9X

Icebug
NYHET

Aura RB9X

Aura RB9X: Vår skönaste löpning

Letar du efter världens skönaste löparsko? Nya Aura RB9X erbjuder vår mest maxade dämpning någonsin och med en luftig och lätt mesh-överdel kommer dina fötter njuta lika mycket av löpturen som du. Även på hårda underlag.
Här finns nämligen den nya mellansulan SuperC. Superlätt, skön och mjuk. Jämfört med en traditionell EVA-mellansula är Auras sula lättare och mjukare. Dessutom kommer den med högre energiåterbäring och lägre klimatpåverkan. Självklart har du även Icebugs greppgummi RB9X under sulan!

Icebug
NYHET

Pytho6 RB9X

Icebug
NYHET

Pytho6 RB9X

Pytho RB9X: Äntligen i en version för vår och sommar.

Pytho är en av Icebugs verkliga ikoner, en storsäljare för vinterlöpning under många år. Nu kommer den äntligen i en odubbad variant framtagen för trail och skogslöpning under vår, sommar och höst. Den här skon är lätt, har låg våtvikt och ett traktorformat sulmönster med RB9X-gummi för bästa tänkbara grepp. En riktigt rolig sko för rolig löpning!

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se