HÖSTENS STORSÄLJARESneakers med grepp

Höstens bästa val – både för dig och naturen

Letar du efter den där perfekta sneakern att studsa fram genom höstlöven med? Loe RB9X är här för dig. Loe har vattenavvisande läder som formar sig efter foten och blir snyggare ju mer du använder den. Den har grymt grepp under sulan. Och den är klimatpositiv och gjord med minsta möjliga miljöpåverkan. En snygg sneaker från Jonsered som passar perfekt både för en höst i stan och på stigen!

Skönare höstLOE DAMKÖP NU
FUNKAR ALLTIDLOE HERRKÖP NU

Alltid klimatpositivt

Loe är ett riktigt guldkorn när det gäller hållbarhet. Ovandelen är gjord av bästa möjliga läder (Gold rated) och är färgat med DriTan, något som sparar enorma mängder vatten. Lägg dessutom till att Icebug är ett klimatpositivt företag. De utsläpp vi orsakar kompenseras till 200%. Med andra ord är Loe ett riktigt bra val för dig i höst - på många olika sätt!

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.