Löparskor | Icebug

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi löparskorna som gör löpningen lite enklare just för dig.

Löparskor

Icebug är störst i världen på dubbskor, men har skor för alla typer av löpare och underlag. Våra väldämpade löparskor passar bäst för nybörjare, vardagsmotionärer eller rutinerade löpare som söker en mängdträningssko, medan våra mer minimalistiska trailskor är mer anpassade för löpning på stigar och i teknisk terräng. Alla Icebugs skor har extremt bra grepp och vi jobbar med tre olika greppteknologier. RB9X är våra egna gummisulor för traillöpning, som kombinerar slitstyrka och grepp, och BUGrip är våra dynamiska ståldubbar som kombinerar grepp och komfort. OLX är våra fixerade ståldubbar som ger det absolut bästa greppet på alla underlag.

Vilken löparsko ska du välja?

Löpning ska vara roligt – och det blir det aldrig med fel skor på fötterna. Vi har löparskor för så väl världsmästare som nybörjare, och med den här guiden hoppas vi kunna göra det lite enklare att hitta rätt modell för just dig.

Icebug
Fall-Winter 2021/22

Hitta rätt vinterlöparsko

GUIDE
Icebug
Spring-Summer 2021

Hitta rätt löparsko

GUIDE

Icebug – alltid med fokus på hållbarhet!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se