Löparskor Dam

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi löparskorna som gör löpningen lite enklare just för dig. Här hittar du hela vårt utbud av löparskor dam.

Löparskor för dam

Icebug har ett brett utbud av löparskor till dam. Vi är sedan länge störst på vinterlöpning och internationellt kända för våra dubbskor, men har skor för alla säsonger och underlag. Icebug gör väldämpade skor som passar bra för nybörjare och vardagsmotionärer, men även trailskor som passar för löpning på stig och i terräng. Vi har både minimalistiska trailskor och trailskor med dämpning. Vi har skor med mönstrad gummisula och skor med ståldubbar, välj själv vad som passar dig bäst!

Vilken löparsko dam ska du välja?

Löpning ska vara roligt – och det blir det aldrig med fel skor på fötterna. Vi har löparskor för så väl världsmästare som nybörjare, och med den här guiden hoppas vi kunna göra det lite enklare att hitta rätt modell för just dig.

Icebug
SPRING-SUMMER

Hitta rätt löparsko

Icebug
FALL-WINTER

Hitta rätt löparsko

Arcus BUGrip GTX

Arcus är en vinterlöparsko med extra allt. Eller vad sägs om denna väldämpade sko med maximal komfort, rymlig tåbox och överdel i 100% återvunnen polyester? Under sulan sitter 13 dynamiska ståldubbar, som ger dig grepp på snö och is samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt, stengolv och andra hårda underlag. Om du vill ha Arcus vattentät eller inte väljer du själv. Det har i alla fall aldrig varit skönare att springa på vintern.

Icebug

Arcus BUGrip GTX

NewRun BUGrip

NewRun är Icebugs allra första sko som är gjord för löpning på vintervägar. Med komfort och grepp i fokus är NewRun BUGrip gjord för alla som älskar att springa på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

Icebug

NewRun BUGrip

Pytho6 BUGrip

Med Icebug Pytho6 BUGrip på fötterna finns det inte något som stoppar dig. Icebugs patenterade ståldubbar ger dig bästa tänkbara grepp på alla underlag, utan att tumma på komforten. Pytho tar dig säkert genom perioden då höst blir till vinter. Pytho fixar både skogslöpning under hösten och är också ett självklart val att fortsätta i när vintern och isen kommer.

Icebug

Pytho6 BUGrip

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se