FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI

Löparskor Dam | Icebug

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi löparskorna som gör löpningen lite enklare just för dig.

Löparskor Dam

Icebug har ett brett utbud av löparskor till dam. Vi är sedan länge störst på vinterlöpning och internationellt kända för våra dubbskor, men har skor för alla säsonger och underlag. Icebug gör väldämpade skor som passar bra för nybörjare och vardagsmotionärer, men även trailskor som passar för löpning på stig och i terräng. Vi har både minimalistiska trailskor och trailskor med dämpning. Vi har skor med mönstrad gummisula och skor med ståldubbar, välj själv vad som passar dig bäst!

Vilken löparsko ska du välja?

Löpning ska vara roligt – och det blir det aldrig med fel skor på fötterna. Vi har löparskor för så väl världsmästare som nybörjare, och med den här guiden hoppas vi kunna göra det lite enklare att hitta rätt modell för just dig.

Icebug
SPRING-SUMMER

Hitta rätt löparsko

Icebug
FALL-WINTER

Hitta rätt löparsko

Arcus RB9X GTX

Arcus är utvecklad för att göra löprundan så skön som det bara går. Skon har därför mycket generös dämpning och en väl tilltagen mellansula i mjuk lättvikts-EVA. Formen på Arcus är gjord för att ge dig ett skönt ''rull'', som driver ditt steg framåt och avlastar trycket på dina hälar. Självklart kommer Arcus med Icebugs greppgummi RB9X under sulan så att du kan springa både säkert och skönt.

Icebug

Arcus RB9X GTX

NewRun BUGrip

NewRun är Icebugs allra första sko som är gjord för löpning på vintervägar. Med komfort och grepp i fokus är NewRun BUGrip gjord för alla som älskar att springa på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

Icebug

NewRun BUGrip

Pytho6 BUGrip

Med Icebug Pytho6 BUGrip på fötterna finns det inte något som stoppar dig. Icebugs patenterade ståldubbar ger dig bästa tänkbara grepp på alla underlag, utan att tumma på komforten. Pytho tar dig säkert genom perioden då höst blir till vinter. Pytho fixar både skogslöpning under hösten och är också ett självklart val att fortsätta i när vintern och isen kommer.

Icebug

Pytho6 BUGrip

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se