Löparskor Herr | Icebug

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi löparskorna som gör löpningen lite enklare just för dig.

Löparskor Herr

Icebug kan löparskor! Vi är kanske mest kända med våra dubbskor för vinterlöpning, men har skor för alla säsonger och situationer. Vi har minimalistiska trailskor för löpning i teknisk terräng, men också väldämpade skor som passar lika bra för nybörjare och vardagsmotionärer som för den mer rutinerade löparen. Om du ska välja skor med gummisula eller med ståldubbar bestämmer du själv – men ska du springa på is är det alltid dubbade skor som gäller!

Vilken löparsko ska du välja?

Löpning ska vara roligt – och det blir det aldrig med fel skor på fötterna. Vi har löparskor för så väl världsmästare som nybörjare, och med den här guiden hoppas vi kunna göra det lite enklare att hitta rätt modell för just dig.

Icebug
FALL-WINTER 2021/22

Hitta rätt vinterlöparsko

GUIDE
Icebug
Spring-Summer 2021

Hitta rätt löparsko

GUIDE

Alltid klimatpositivt.

Utöver att minimera vår negativa påverkan överkompenserar vi också för våra koldioxidutsläpp. Våren 2019 blev vi världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor, och vi har tagit på oss ledartröjan för att resten av branschen ska följa efter. De utsläpp som Icebug står för och inte kan tas bort, kompenserar vi för med 200 procent, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se