Fina erbjudanden på löparskor till dig som använder Carpay!

Löpning ska vara roligt – och det blir det aldrig med fel skor på fötterna. Vi har löparskor för så väl världsmästare som nybörjare, och just nu får du som Carpay-användare 15% rabatt på löparsortimentet med koden som du fått i Carpay-appen. Osäker på vilken löparsko du ska välja? Vi hjälper dig i guiden nedan.

Arcus RB9X

Årets stora löparnyhet. Arcus RB9X är en löparsko med maxad komfort, luftig meshöverdel och riktigt bra grepp i form av Icebugs eget RB9X-gummi. Det här är skon för dig som gillar att ta dina löpturer eller långpromenader i en sval och bekväm sko som är snäll mot fötter och ben.

✓ RB9X-sula ✓Bred tåbox ✓ 6 mm drop ✓ Mesh-överdel ✓ För grusväg/stig

Arcus RB9X GTX

Arcus RB9X GTX är en mer rejäl form av Arcus. Vattentätt GORE-TEX invisible och med överdel av 100% återvunnen PET polyester. I övrigt är det samma sköna sko som nya Arcus RB9X och utvecklad för att göra löprundan så skön som det bara går. Fast med torra fötter då. Självklart kommer Arcus med Icebugs greppgummi RB9X under sulan så att du kan springa både säkert och skönt.

✓ RB9X-sula ✓Bred tåbox ✓ 6 mm drop ✓ GORE-TEX ✓ För grusväg/stig

OutRun RB9X

OutRun är en bekväm trailsko, optimerad för löpning på grusväg, skogsväg och stig. Passar perfekt för vardagsmotionären som vill ha en väldämpad sko med bra grepp, men är även populär bland löpare som gillar att springa riktigt långt i skogen.

OutRun är, förutom en skön och väldigt bra löparsko för grusväg och stig, även ett riktigt klokt val ur ett miljöperspektiv. Mellansulan innehåller alger som hämtas från övergödda vattendrag, vi blandar i återvunnet gummi från vår egen produktion i ytttersulan och har lyckats göra en slitstark ovandel i 100% återvunnen polyester. Kort sagt: OutRun är ett stort steg mot en mindre smutsig skobransch.

✓ RB9X-sula ✓ Normal tåbox ✓ 7 mm drop ✓ För grusväg/stig

Horizon RB9X

Hejdå asfalt, hej skogen och stigen! Horizon är Icebugs instegsko till trail. Den kommer med något färre tekniska detaljer och är därför lite billigare än OutRun, och en perfekt första sko för dig som vill börja utforska traillöpning på riktigt. Den är faktiskt också vår mest populära löparsko!

Horizon är väldämpad, har en luftig överdel och passar bäst för enklare underlag. Känner du däremot för att ta en extra tur ut på de smalare stigarna löser Horizon det med.

✓ RB9X-sula ✓Normal tåbox ✓ 7 mm drop ✓ För grusväg/stig

Sisu

Möt skogen med perfekt passform och bättre markkontakt än någonsin. Sisu är den första orienteringsskon med snörning från BOA Fit System, som anpassar sig efter formen på din fot och ser till att skon sitter som gjuten på foten under hela rundan. Detta leder också till att Sisu får en helt ny nivå av markkontakt och bättre grepp än någon Icebugsko tidigare haft.

Dubbat eller odubbat?
Olika underlag kräver olika lösningar, och Icebug Sisu finns därför i två olika versioner. Den ena kommer med Icebugs fixerade ståldubbar OLX, medan den andra har Icebugs slitstarka gummisula RB9X – perfekt för dig som föredrar odubbat.

Acceleritas8 RB9X

Lätt som en fjäder, snabb som en vessla. Acceleritas är Icebugs lättaste trailsko och passar dig som älskar minimalistisk löpning. Här kommer du riktigt nära marken och känner varje steg. Nästan som att springa barfota, men med skydd för fotsulorna och grymt aggressivt sulgrepp.

Låg vikt, lågt drop (4 mm), smal läst och maxat grepp är kännetecknen för vår bästsäljare Acceleritas. RB9X-sulan ger bra grepp även på våta underlag och eftersom skon dessutom absorberar minimalt med vatten lämpar den sig också bra för swimrun, OCR och orientering. Acceleritas är dessutom förstahandsvalet för alla som håller på med agility.

Spirit8 OLX (Dubbad)

En av Icebugs verkliga klassiker! Spirit är en sko anpassad för orientering och tuff traillöpning, där de fixerade ståldubbarna OLX ger bästa tänkbara grepp över rötter, stock och sten – och rakt genom blåbärsriset. Passar dig som söker en smal värstingsko som tål det mesta och är snabb som f-n.

Låg våtvikt, exceptionell slitstyrka och dubbarna gör Spirit8 OLX till en favorit hos orienterare världen över. Skon är också utvecklad tillsammans med världens genom tiderna bästa orienterare Tove Alexandersson, och har åtskilliga VM-guld på sitt samvete. Med Icebugs fixerade ståldubbar OLX under fötterna finns det inget underlag där du inte har grepp. Inget. Zipp. Zero. Nada. Motbevisa oss gärna!

Zeal5 OLX (Dubbad)

Är din fot för bred för Spirit8 OLX ska du vända blicken till Zeal5 OLX istället. Här har du en dubbad sko för träning och tävling i teknisk terräng, som också erbjuder extra stabilitet och vridstyvhet.

Under sulan på Zeal har du 16 fixerade ståldubbar, vilket garanterar grepp överallt och när som helst. Med sin kombination av låg vikt, löpkänsla, stöd och grepp sätter Zeal5 OLX en ny standard för skor anpassade för tekniskt utmanande terräng.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se