KÖP EN SKO. SKOG PÅ KÖPET.

Black Friday

I dag tävlar hela världen i vem som kan konsumera mest. Det vill inte vi vara en del av – vi tror på att bara konsumera det vi verkligen behöver. Men, människor behöver fortfarande riktigt bra skor och därför vill vi passa på att göra något riktigt bra.

Under Black Friday går hela vår försäljning oavkortat till Naturarvet, som verkar för att bevara Sveriges sista gammelskog. På så vis blir det lite mer Green Friday och lite mindre Black Friday. Det tjänar vi alla på i längden.

🌲 KAN VI FÅ IHOP TILL EN HEKTAR I ROSLAGEN?

Med din hjälp siktar Icebug på att kunna bidra till att skydda minst en hektar av ett alkärr i Svartsundets gammelskog i Uppsala län. Det är ett område som både hyser fin vildmark, biologisk mångfald och suger upp kol bättre än på många andra ställen i Sverige.

INGEN TID ATT FÖRLORA

''I dag kan bara några få procent av den svenska skogen betraktas som oskyddad gammelskog. Bara två procent av all produktiv skogsmark nedanför fjällkedjan är permanent skyddad och varje år avverkas mer gammelskog än som skyddas. Därför finns Naturarvet, för att ge alla möjlighet att vara med och bevara de sista gammelskogarna. Och det är bråttom, om tio år är det för sent’’

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se