Är du vår nya ekonomiassistent?

Älskar du siffror nästan lika mycket som du älskar skogen? Välkommen till Icebug!

Icebug är världens första klimatpositiva skoföretag och har sedan 2001 gjort skor med världens bästa grepp. Vi räddar människor från halka, gör det enklare för alla att komma ut i naturen – och har dessutom tagit på oss ledartröjan för att göra hela skobranschen mer hållbar. 

På vårt kontor i Jonsered händer det grejer. Det senaste året har vår E-com vuxit med över 500% och vi har inga planer på att bromsa tillväxten. Vi vill bli ännu bättre på att vara varumärket som alla vill jobba för och associeras med – och nu finns det en möjlighet att hoppa på vårt ångande lokomotiv.

Vår kollega Elin ska bli mamma vilket förstås är otroligt kul – men den andra sidan av myntet är ju också att det plötsligt kommer att uppstå ett stort hål i ekonomiavdelningen.

Vi söker efter en ekonomiassistent som är noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vi söker dig som är självgående, men ändå gillar att jobba i team. En person som gillar att jobba mot deadlines och som inte har några problem att hålla dem. Du gillar förändring, du drivs av din inre motivation och ser dig själv som utvecklingsbar – och även om det här i första hand är ett föräldravikariat är du övertygad om att du kommer skapa en position för dig själv när vikariatet tar slut.

För att trivas på Icebug bör du gilla det vi gör. Vi tror att du har ett intresse för att göra saker i naturen och du ser ett värde i att arbeta för ett företag som är ett av världens mest framstående när det kommer till hållbarhet.

På Icebug är vi inte så mycket för fancy titlar eller högprofilerade utbildningar. Vi tror att du antingen har någon form av ekonomisk utbildning, eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du kan, och har arbetat med, leverantörsreskontra och kundreskontra, du har stämt av balanskonton och likvidkonton. Du har grundläggande kunskaper i Excel och pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vårt kontor ligger mitt i ett naturområde i Jonsered, med skogen, sjöarna och lederna precis utanför dörren. Tre timmar obligatorisk träning i veckan på arbetstid och ett av Sveriges mest generösa friskvårdsbidrag får du på köpet! 

Vi ser fram emot din ansökan, där vi vill att du berättar varför du skulle trivas på Icebug. Glöm inte att bifoga ditt CV! 

Om tjänsten: 

* Heltid, föräldravikariat. Preliminärt juni 2021 – september 2022

* Fast lön enligt överenskommelse 

* Friskvårdsbidrag 5 000 kr/år

Arbetsuppgifter, bland annat: 

* Leverantörsreskontra och kundreskontra

* Bokföring

* Avstämningar av balanskonton

Kvalifikationer: 

* Flytande svenska och engelska, i tal och skrift

* Goda kunskaper i ekonomi

* Grundläggande kunskaper i Excel

Sista ansökningsdag:

15 april 2021, men alla ansökningar behandlas löpande – så vänta inte! 

Ansökan: 

Skicka CV och ett personligt brev där du övertygar oss om varför just du ska jobba på Icebug till rekrytering@icebug.se 

Icebug

Tillbaka till ''Om Icebug''

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se