Hitta den perfekta promenadskon för dig!

Icebug guidar dig till höstens och vinterns bästa skor

Alla behöver en bra vintersko. Men vilka Icebugs passar just dig? Här kommer några förslag på skor som gör vinterns promenader till ett rent – och säkert - nöje!

Söker du en sko som fungerar lika bra i stan som ute på skogsvägen? Då är Metro BUGrip en sko för dig. Metro är en go och skön klassiker som vunnit Aftonbladets stora test som bästa dubbade vintersko två år i rad. Metro är en av Icebugs allra mest sålda modeller och det är lätt att förstå varför. En smidig dragkedja gör den lätt att komma i och ur och de 16 dubbarna med toppar av karbidstål håller dig på benen.

Vill du ha något liknande, men som är lite högre och om möjligt ännu lättare att ta sig i och ur kan vi tipsa om Ivalo3 BUGrip. Också en av Icebugs absoluta storsäljare!

Bor du där det sällan blir snö och is men ändå vill hålla dig på benen när temperaturen kryper ner mot noll och asfalten känns lite lurig? Tillsammans med däckjätten Michelin har Icebug tagit fram en sula som är som ett odubbat vinterdäck.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1 000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se