Vilken löparsko ska du välja?

Oavsett om du är nybörjare, vanlig motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi skorna som gör löpningen lite enklare just för dig. Här är guiden som hjälper dig att välja rätt.

NewRun BUGrip

Passar: Löpare på alla nivåer som i första hand söker komfort och grepp och längtar efter sköna rundor på isiga vintervägar.

NewRun är 2019 års stora nyhet från Icebug. NewRun är inte bara vår skönaste löparsko någonsin – det är också första gången någonsin Icebug gör en sko som i första hand är avsedd för vinterlöpning på vägar. Skon finns i två olika versioner där en version är vattentät och har BOA-snörning, medan den andra versionen har en vattenavvisande ovandel och något lägre vikt.

Vattentätt och BOAHERR: NewRun BUGrip GTXKÖP HERR
Vattentätt och BOADAM: NewRun BUGrip GTXKÖP DAM
Vattenavvisande med snörningHERR: NewRun BUGripKÖP HERR
Vattenavvisande med snörningDAM: NewRun BUGripKÖP DAM

Oribi BUGrip

Passar: Ett brett spann av löpare som söker en dubbad sko med låg vikt och maximal löpkänsla.

Oribi har varit en av våra verkliga storsäljare de senaste åren, och en bidragande anledning till det är mångsidigheten. Den här trailskon är lätt och rapp vilket ger en skön känsla i steget, men har ändå tillräckligt med dämpning för att uppskattas av nybörjaren.

Snabb trailskoHERR: Oribi5 BUGripHERR: KÖP NU
Snabb trailskoDAM: Oribi5 BUGripDAM: KÖP NU

Rover

Passar: Till det mesta. Perfekt för lugn löpning eller snabba promenader i krävande väder.

Rover är en favorit hos så väl nybörjare som rutinerade skogsrävar, inte minst för att den har ett så brett användningsområde. Den är utmärkt för lugnare löpning i skogen, men fungerar precis lika bra för promenader, vandring och allehanda utomhusäventyr. Tack vare det vattentäta membranet från Gore-Tex håller sig dina fötter torra oavsett väderlek.

Rover kommer i tre olika versioner och finns i både dam och herr:

Pytho BUGrip

Passar: Skogslöpare som vill ha grepp och komfort.

Internt har vi länge kallat Pytho för ”Den lilla traktorn”. Den tar sig fram överallt, oavsett om det är lera, vatten, is, regn, grus, snö eller rötter. Tack vare det låga droppet på Pytho bibehåller du alltid kontakten med marken, vilket är guld värt när du lämnar grusvägen för de mer tekniska stigarna.

Bekväm skogslöpningHERR: Pytho4 BUGripHERR: KÖP NU
Bekväm skogslöpningDAM: Pytho4 BUGripDAM: KÖP NU

Spirit OLX

Passar: Orienterare, traillöpare och alla andra som vill ta sin skogslöpning till nästa nivå.

Spirit OLX har måååånga VM-guld i orientering på sin meritlista, men faktum är att skon lämpar sig lika bra även för mindre rutinerade traillöpare. Med våra fixerade ståldubbar OLX under fötterna finns det inget underlag där du inte har grepp. Inget. Zipp. Zero. Nada. Motbevisa oss gärna!

Dubbad racerHERR: Spirit7 OLXHERR: KÖP NU
Dubbad racerDAM: Spirit7 OLXDAM: KÖP NU

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.