Vilken löparsko ska du välja?

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi skorna som gör löpningen lite enklare just för dig. Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i vinter.

NewRun BUGrip

Passar: Löpare på alla nivåer som i första hand söker komfort och grepp och längtar efter sköna rundor på rätt platta men isiga vintervägar.

NewRun är inte bara vår skönaste löparsko någonsin – det är också första gången Icebug gör en sko som i första hand är avsedd för vinterlöpning på vägar. Skon finns i två olika versioner där en version är vattentät och har BOA-snörning, medan den andra versionen har en vattenavvisande ovandel och något lägre vikt.

✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 7 mm drop ✔️ 17 dubbar i karbidstål

Oribi5 BUGrip

Passar: Ett brett spann av löpare som söker en dubbad sko med låg vikt och maximal löpkänsla. Oribi har Icebugs vassaste grepp för trail.

Oribi har varit en av våra verkliga storsäljare de senaste åren, och en bidragande anledning till det är mångsidigheten. Den här trailskon är lätt och rapp vilket ger en skön känsla i steget, men har ändå tillräckligt med dämpning för att uppskattas av nybörjaren som vill springa på lite tuffare underlag.

✔️ Vattenavvisande ✔️ 7 mm drop ✔️ 17 dubbar i karbidstål

Icebug
SNABB TRAILSKO

HERR: Oribi5 Men's BUGrip

KÖP NU
Icebug
SNABB TRAILSKO

DAM: Oribi5 Women's BUGrip

KÖP NU

Pytho5 BUGrip

Passar: Skogslöpare som vill ha grepp och komfort.

Internt har vi länge kallat Pytho för ”Den lilla traktorn”. Den tar sig fram överallt, oavsett om det är lera, vatten, is, regn, grus, snö eller rötter. Tack vare det låga droppet på Pytho bibehåller du alltid kontakten med marken, vilket är guld värt när du lämnar grusvägen för de mer tekniska stigarna.

✔️ Vattenavvisande ✔️ 5 mm drop ✔️ 17 dubbar i karbidstål

Icebug
Bekväm skogslöpning

Pytho5 BUGrip

HERR: KÖP NU
Icebug
Bekväm skogslöpning

Pytho5 BUGrip

DAM: KÖP NU

Rover BUGrip GTX

Passar: Till det mesta. Perfekt för hiking eller lugn löpning i krävande väder.

Rover är en favorit hos så väl nybörjare som rutinerade skogsrävar, inte minst för att den har ett så brett användningsområde. Den är utmärkt för lugnare löpning i skogen, men fungerar precis lika bra för promenader, vandring och allehanda utomhusäventyr. Tack vare det vattentäta membranet från Gore-Tex håller sig dina fötter torra oavsett väderlek.

✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 12 mm drop ✔️ 19 dubbar i karbidstål

Icebug
Fixar allt

HERR: Rover BUGrip

KÖP NU
Icebug
Fixar allt

DAM: Rover BUGrip

KÖP NU

Spirit OLX

Passar: Den som vill ha det mest extrema greppet och kunna springa rakt över is och stock. För orienterare, traillöpare och alla andra som vill ta sin skogslöpning till nästa nivå.

Spirit OLX har måååånga VM-guld i orientering på sin meritlista, men faktum är att skon lämpar sig lika bra även för mindre rutinerade traillöpare. Med våra fixerade ståldubbar OLX under fötterna finns det inget underlag där du inte har grepp. Inget. Zipp. Zero. Nada. Motbevisa oss gärna!

✔️ Icke-absorberande överdel ✔️ 4 mm drop ✔️ 14 fasta OLX-ståldubbar

Icebug
Dubbad racer

HERR: Spirit8 OLX

KÖP NU
Icebug
Dubbad racer

DAM: Spirit8 OLX

KÖP NU

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se