Spirit – världsmästarskon

Hur gör man en fantastisk sko ännu bättre? Genom att ta hjälp av den allra bästa, så klart. Spirit 8 OLX är framtagen tillsammans med världens bästa orienterare Tove Alexandersson – och vi vill påstå att det är världens bästa orienteringssko.

Det är inte många som kan ta sig fram i skogen med samma fart och finess som Tove Alexandersson. Men så har orienteraren från Borlänge också bland annat en stor hög VM guld, EM-guld och världscupsegrar på meritlistan. När hon 2018 ställde upp i VM i skyrunning vann hon guld med närmare åtta minuter ner till närmaste konkurrent. Och i början av 2020 vann Tove både Jerringpriset och Bragdguldet.

Tove Alexandersson är officiell Icebugambassadör. En del av samarbetet går ut på att Tove är med och utvecklar Icebugs bästsäljande off trail-modell Spirit.

HERRSpirit8 M OLXKÖP NU
DAMSpirit8 W OLXKÖP NU

Skorna viktigast av allt

– Jag har alltid tyckt bra om Spirit, därför blev jag väldigt glad när jag fick vara med och utveckla den exakt som jag vill ha den. Skorna är min enda och viktigaste utrustning när jag tävlar och därför är jag extremt petig.

2020 års upplaga av Spirit heter Spirit 8 OLX och det är en sko som kännetecknas av låg vikt, hög hållbarhet och fantastiskt grepp.

– Det jag gillar med Spirit är att den har det bästa greppet som går att få. Den är också hållbar men samtidigt smidigt, skön och följsam. Fötterna är det känsligaste på en orienterare så skon måste ta hand om dem på ett så bra sätt som möjligt. Jag är otroligt nöjd med resultatet och hur Spirit är nu. Det är ju den sko jag tävlar i och nu är den helt perfekt för mig.

Mer från världsmästarenToves bästa tips för att lyckas med löpningenLäs mer

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.