Vilken löparsko med dubb ska du välja?

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi skorna som gör löpningen lite enklare just för dig. Här är guiden som hjälper dig att välja rätt löparsko med dubb i vinter. Uppifrån och ned, från bra grepp till maxat grepp. Allt från vinterlöparexperten Icebugs breda sortiment.

NewRun BUGrip – nu med längre dubbar

Passar: Löpare på alla nivåer som i första hand söker komfort, dock inte lika maxad som på Arcus BUGrip. NewRun har fler dubbar och passar för sköna rundor på isiga vintervägar och lättare stigar.

NewRun är inte bara en riktigt skön dubbad löparsko – den är också ett riktigt bra alternativ för dig som vill kunna springa både på cykelväg och skogsväg. Skon finns i två olika versioner där en version är vattentät och har BOA-snörning, medan den andra versionen har en vattenavvisande ovandel och något lägre vikt. Denna vinter har vi dessutom gjort de 17 dubbarna under sulan längre för ännu bättre grepp!

✔️ Grepp: 8/10 ✔️ 17 dubbar i karbidstål ✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 7 mm drop

Icebug
Herren

NewRun BUGrip GTX

Icebug
DAM

NewRun BUGrip GTX

Nyhet: Arcus BUGrip – komfort med grepp

Passar: Ett brett spann av löpare som söker en löparsko med maxad komfort och bra grepp för löpning på vintervägar och mer plant underlag.

Har du väntat på en vinterlöparsko som tar komforten till nya höjder? Nu är väntan slut. Arcus BUGrip är en oerhört väldämpad och härlig löparsko med dubb som gör vinterns löparturer mycket skönare. Dessutom kommer Arcus naturligtvis med Icebugs marknadsledande grepp - BUGrip. 13 dubbar under sulan håller dig på fötterna över isfläckarna. Vill du inte ha dubbar så finns Arcus även med greppgummit RB9X. Sa vi att Arcus också har GORE-TEX och att den är en av ytterst få löparskor som är byggd med biobaserat material?

Låt Arcus bli skon som håller dig borta från löpbandet och tar dig genom en vinter av frisk luft och endorfiner.

✔️ Grepp: 7/10 ✔️ 13 dubbar i karbidstål ✔️ Vattentät GORE-TEX ✔️ 6 mm drop

Rover BUGrip GTX – mångsidig sköning

Passar: Till det mesta. Perfekt för hiking eller lugn löpning i krävande väder.

Rover är en favorit hos så väl nybörjare som rutinerade skogsrävar, inte minst för att den har ett så brett användningsområde. Den är utmärkt för lugnare löpning i skogen, men fungerar precis lika bra för promenader, vandring och allehanda utomhusäventyr. Tack vare det vattentäta membranet från GORE-TEX håller sig dina fötter torra oavsett väderlek.

✔️ Grepp: 8,5/10 ✔️ 19 dubbar i karbidstål✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 12 mm drop

Icebug

HERR: Rover BUGrip

Icebug

DAM: Rover BUGrip

Pytho6 BUGrip – maxat grepp

Passar: Skogslöpare som vill ha maximalt grepp och en rolig löparupplevelse.

Internt har vi länge kallat Pytho för ”Den lilla traktorn”. Den tar sig fram överallt, oavsett om det är lera, vatten, is, regn, grus, snö eller rötter. Passformen på Pytho är identiskt men tidigare års versioner, men skon har nu ett mer välbalanserat drop för att passa ännu fler aktiviteter. En egenskap som är guld värd om du både vill springa i stökig terräng OCH kunna springa längre sträckor på vägar och stigar.

✔️ Grepp: 9,5/10 ✔️ 16 dubbar i karbidstål ✔️ Vattenavvisande ✔️ 9 mm drop

Icebug

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se