Icebug
METRO

Vår mest älskade sko är tillbaka

Världens mest sålda dubbade sko!

Metro2 BUGrip är Icebugs mest sålda vintersko – och världens mest sålda dubbade sko. Varför? Svaret är egentligen enkelt. Med Metro får du marknadens bästa grepp – och en väldigt skön vintersko. De 16 dynamiska dubbarna i karbidstål håller dig på benen över vilka isfläckar som helst och du kan många långa mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna slits ut. Den långa dragkedjan på sidan av skon gör skon lätt att ta på och den bekväma och rymliga lästen gör vinterpromenaderna till ett rent nöje!

Färger för både dam och herr

Testvinnare två år i rad!

Vill du veta hur pass bra Metro är? Kanske Aftonbladets stora dubbskotest kan hjälpa dig. Där har nämligen Metro2 BUGrip utsetts till vinnare två år i rad. ”Bäst grepp, skönast att gå i och dessutom väldigt snygga” är några av lovorden. Testa du med och upplev en riktigt säker vinter!

Gillar du Metro men vill ha dem utan dubb?

Inga problem! Metro kommer även i en odubbad version. Men utan grepp är den självklart inte! Den odubbade varianten är gjord i samarbete med däckjätten Michelin. Sulan blir som ett odubbat vinterdäck under dina fötter helt enkelt.

Metro BUGrip - 12 år senare

ELIZA TÖRNKVIST, MEDGRUNDARE AV ICEBUG:

''Jag är väldigt stolt över att ha designat Metro. Det här paret på bilden har jag haft varje vinter i 12 år och de är fortfarande fina. Det tycker jag säger att det här är en riktigt bra sko''

Alltid säkert grepp

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor.
Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr.
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug.
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se