Icebug
METRO

Testvinnande ikon

Världens mest sålda dubbade sko!

Metro BUGrip är Icebugs mest sålda vintersko – och världens mest sålda dubbade sko. Varför? Svaret är egentligen enkelt. Med Metro får du marknadens bästa grepp – och en väldigt skön vintersko. De 16 dynamiska dubbarna i karbidstål håller dig på benen över vilka isfläckar som helst och du kan många långa mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna slits ut. Den långa dragkedjan på sidan av skon gör skon lätt att ta på och den bekväma och rymliga lästen gör vinterpromenaderna till ett rent nöje!

Testvinnare två år i rad!

Vill du veta hur pass bra Metro är? Kanske Aftonbladets stora dubbskotest kan hjälpa dig. Där har nämligen Metro BUGrip utsetts till vinnare två år i rad. ”Bäst grepp, skönast att gå i och dessutom väldigt snygga” är några av lovorden. Testa du med och upplev en riktigt säker vinter!

Gillar du Metro men vill ha dem utan dubb?

Inga problem! Metro kommer även i en odubbad version. Men utan grepp är den självklart inte! Den odubbade varianten är gjord i samarbete med däckjätten Michelin. Sulan blir som ett odubbat vinterdäck under dina fötter helt enkelt.

Sofia Åhman (Gympa-Sofia):

''En mycket snygg och stilren sko som jag har på mig så snart jag ska ut men inte ska träna. Den ger bra grepp och ser riktigt bra ut''

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor.
Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr.
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug.
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se