STORSÄLJARENIcebugs mest älskade modell genom tiderna

Världens mest sålda dubbade sko!

Metro2 BUGrip är Icebugs mest sålda vintersko – och världens mest sålda dubbade sko. Varför? Svaret är egentligen enkelt. Med Metro får du marknadens bästa grepp – och en väldigt skön vintersko. De 16 dynamiska dubbarna i karbidstål håller dig på benen över vilka isfläckar som helst och du kan många långa mil på asfalt utan att behöva oroa dig för att dubbarna slits ut. Den långa dragkedjan på sidan av skon gör skon lätt att ta på och den bekväma och rymliga lästen gör vinterpromenaderna till ett rent nöje!

Testvinnare två år i rad!

Vill du veta hur pass bra Metro är? Kanske Aftonbladets stora dubbskotest kan hjälpa dig. Där har nämligen Metro2 BUGrip utsetts till vinnare två år i rad. ”Bäst grepp, skönast att gå i och dessutom väldigt snygga” är några av lovorden. Testa du med och upplev en riktigt säker vinter!

METRO BUGRIP FÖR DAM KÖP
METRO BUGRIP FÖR HERR KÖP

Gillar du Metro men vill ha dem utan dubb?

Inga problem! Metro kommer även i en odubbad version. Men utan grepp är den självklart inte! Den odubbade varianten är gjord i samarbete med däckjätten Michelin. Sulan blir som ett odubbat vinterdäck under dina fötter helt enkelt.

METRO MICHELIN FÖR DAM KÖP
METRO MICHELIN FÖR HERR KÖP

Metro BUGrip - 12 år senare

ELIZA TÖRNKVIST, MEDGRUNDARE AV ICEBUG:''Jag är väldigt stolt över att ha designat Metro. Det här paret på bilden har jag haft varje vinter i 12 år och de är fortfarande fina. Det tycker jag säger att det här är en riktigt bra sko''

Alltid säkert grepp

Vill du hellre ha en lite högre dubbad känga?

Då kan vi i så fall tipsa om en annan av våra storsäljare - Ivalo2 W BUGrip. Tack vare att Ivalo är lätt, varm och passar de allra flesta fötter har den gjort sig populär hos en bred målgrupp. Den långa dragkedjan framtill gör den lätt att ta sig i och 16 dynamiska dubbar med toppar av karbidstål ger fenomenalt grepp på isiga gator. En klassiker som klarar vinterns alla luriga isgator!

IVALO BUGRIP FÖR DAM KÖP
IVALO BUGRIP FÖR HERR KÖP
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor.
Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr.
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.