Icebug
Nausta Biosole

En klassisk och bekväm nyhet

I Nausta finner du både komfort och design, vilket gör den perfekt för cityliv och långa dagar till fots.

För en elegant look är Nausta tillverkad i nubuckläder som är behandlat för att stöta bort vatten och smuts samt underlätta skovård. Elastiska band på sidorna gör skon lätt att ta på och av.

En sko som håller länge

Nausta är en riktig klassiker som följer dig över flera säsonger. Den är ofodrad och skön att bära med tunna strumpor under årets varmare månader, men lägg till en tjockare ullsocka och du håller fötterna varma även under vintern. Mellansulan som är gjord av BloomFoam och BUGforce är väl dämpad och bidrar med hög komfort till många och långa promenader.

Icebug
Bordeaux

Nausta Biosole

KÖP NU
Icebug
TrueBlack

Nausta Biosole

KÖP NU
Icebug
PineGrey

Nausta Biosole

KÖP NU
Icebug
Hazel

Nausta Biosole

KÖP NU
18,7 kg CO2 ekv. per par
18 % återvunnet material
48 % biobaserat material

Grepp och komfort

Sulan är en Biosole som till största delen är gjord av biobaserat gummi vilket leder till avsevärt minskad klimatpåverkan jämfört med syntetiskt gummi. Gummiblandningen är mycket slitstark, och tack vare att den håller sig mjuk även vid låga temperaturer ger den ett bra grepp under hela året.

Kort och gott är Nausta en bekväm nyhet som är designad för att hålla länge.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se