Icebug
Nausta Biosole

En riktig klassiker som följer dig över flera säsonger

I Nausta finner du både komfort och design, vilket gör den perfekt för cityliv och långa dagar till fots.

För en elegant look är Nausta tillverkad i nubuckläder som är behandlat för att stöta bort vatten och smuts samt underlätta skovård. Elastiska band på sidorna gör skon lätt att ta på och av.

En sko som håller länge

Nausta är en riktig klassiker som följer dig över flera säsonger. Den är ofodrad och skön att bära med tunna strumpor under årets varmare månader, men lägg till en tjockare ullsocka och du håller fötterna varma även under vintern. Mellansulan som är gjord av BloomFoam och BUGforce är väl dämpad och bidrar med hög komfort till många och långa promenader.

18,6 kg CO2 ekv. per par
18 % återvunnet material
49 % biobaserat material

Grepp och komfort

Sulan är en Biosole som till största delen är gjord av biobaserat gummi vilket leder till avsevärt minskad klimatpåverkan jämfört med syntetiskt gummi. Gummiblandningen är mycket slitstark, och tack vare att den håller sig mjuk även vid låga temperaturer ger den ett bra grepp under hela året.

Kort och gott är Nausta en bekväm modell som är designad för att hålla länge.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se