Icebug
NewRun BUGrip

R.I.P alla löpband - löpglädjen finns utomhus

NewRun är gjord för löpning på vintervägar. En perfekt sko för dig som vill stanna utomhus och springa dina vanliga rundor, även under vintern.

Med komfort och grepp i fokus är NewRun gjord för alla som älskar att springa eller gå på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år. Med 17 dubbar av karbidstål under sulan tar du dig fram säkert över alla underlag.

NewRun BUGrip GTX
✓ 17 flexande dubbar i karbidstål ✓ GORE-TEX ✓ Bred tåbox ✓ Väldämpad sula ✓ BOA Fit System ✓ CO2-avtryck 9 kg.

Icebug
NYHET DAM

Kommer snart.

Icebug
NYHET HERR

Kommer snart.

Vad behöver du för att bli en vinterlöpare?

NewRun är en väldämpad vinterlöparsko. Den breda tåboxen låter tårna få gott om plats och skon är mjuk och behaglig. Du väljer om du vill ha den med eller utan vattentätt GORE TEX-membran och BOA Fit System. Under sulan har du oavsett världens bästa grepp som gör även den halaste blankis lätt att springa på.

NewRun BUGrip
✓ 17 flexande dubbar i karbidstål ✓ Bred tåbox ✓Vattenavvisande överdel ✓ Väldämpad sula ✓ Snörning ✓ CO2-avtryck 8,5 kg.

Icebug

NewRun BUGrip GTX

Icebug

NewRun BUGrip

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se