NewRun BUGrip GTXR.I.P alla löpband - nu är det enkelt att träna ute

NewRun BUGrip är Icebugs allra första sko som är gjord för löpning på vintervägar. En perfekt sko för dig som vill stanna utomhus och springa dina vanliga rundor, även under vintern.

Med komfort och grepp i fokus är NewRun BUGrip gjord för alla som älskar att springa på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

Smarta detaljer ger en smart sko

NewRun är väldämpad, har vattentät GORE TEX-membran och är varm och rymlig. Under sulan har du världens bästa grepp som gör även den halaste blankis lätt att springa på.

Rak tålinje och rymlig tåbox
NewRun är vår skönaste sko någonsin, byggd för att ge komfort och utrymme. Den raka tålinjen och den rymliga tåboxen ser till att tårna har tillräckligt med plats och inte blir för kalla.
Smart och säkert grepp
Icebugs BUGrip-dubbar är gjorda med toppar av karbidstål och är i princip omöjliga att slita ut. Dubbarna är dynamiska och anpassar sig efter underlaget. De borrar sig genom is samtidigt som de flexar in i sulan när du springer på asfalt.

NewRun i vattenavvisande version med snörning:

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.