NewRun BUGrip GTXNewRun - vår första sko för vinterväglöpning

R.I.P alla löpband - nu blir det enkelt att träna ute

Skogen har alltid varit vår hemmaplan, men nu är det dags för oss att också ge oss ut på vägarna. NewRun är vår allra första sko som är gjord för löpning på vintervägar.

Med komfort och grepp i fokus är NewRun gjord för alla som älskar att springa på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

HERRNewRunKÖP NU
DAMNewRunKÖP NU

Smarta detaljer ger en smart sko

NewRun är väldämpad, vattentät, varm och rymlig, och under sulan har du världens bästa grepp som gör även den halaste blankis lätt att springa på.

Rak tålinje och rymlig tåbox
NewRun är vår skönaste sko någonsin, byggd för att ge komfort och utrymme. Den raka tålinjen och den rymliga tåboxen ser till att tårna har tillräckligt med plats och inte blir för kalla.
Icebugs BUGrip-dubbar är gjorda med toppar av karbidstål och är i princip omöjliga att slita ut. Dubbarna är dynamiska och anpassar sig efter underlaget. De borrar sig genom is samtidigt som de flexar in i sulan när du springer på asfalt.
Smart och säkert grepp

Inga blöta fötter.

Torra fötterVattentätt med GORE-TEX®
BOA Fit SystemJämn snörning och perfekt passform hela passet

Psst...NewRun finns i flera versioner!

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.