Icebug

R.I.P alla löpband – löpglädjen finns utomhus

NewRun BUGrip är gjord för löpning på vintervägar. En perfekt sko för dig som vill stanna utomhus och springa dina vanliga rundor, även under vintern.

Med komfort och grepp i fokus är NewRun gjord för alla som älskar att springa eller gå på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

Den breda tåboxen låter tårna få gott om plats och skon är mjuk och behaglig. Du väljer om du vill ha den med eller utan vattentätt GORE TEX-membran och BOA Fit System. Under sulan har du oavsett världens bästa grepp med 17 dubbar av karbidstål som gör även den halaste blankis lätt att springa på.

Icebug

10 myter om vinterlöpning

Ska vi kunna springa på vintern måste vintern finnas kvar ❄️

Icebug är inte bara världsledande på grepp. Vi har även tagit på oss ledartröjan för att göra hela skobranschen mer hållbar. Som första sportskomärke i världen redovisar vi öppet hela tillverkningskedjan för samtliga modeller. Du hittar QR-koden i din sko eller här på produktsidorna. Scanna och se själv – i vilken sko som helst! Vi på Icebug arbetar för att ständigt förbättra alla våra skor, vi stoltserar inte bara med ett enskilt projekt eller modell. Vi jobbar till exempel med fisknät, vi har alger i våra mellansulor och överdelar av återvunnen PET. 2019 blev vi på Icebug uppmärksammade av FN för vårt klimatarbete.

LÄS MER OM VAD VI FAKTISKT GÖR HÄR.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se