Icebug
NewRun BUGrip

R.I.P alla löpband - nu är det enkelt att träna ute

NewRun BUGrip är gjord för löpning på vintervägar. En perfekt sko för dig som vill stanna utomhus och springa dina vanliga rundor, även under vintern.

Med komfort och grepp i fokus är NewRun BUGrip gjord för alla som älskar att springa eller gå på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år. Med 17 dubbar av karbidstål under sulan tar du dig fram säkert över alla underlag.

Icebug
HERR

NewRun BUGrip GTX

Icebug
DAM

NewRun BUGrip GTX

Smarta detaljer ger en smart sko

NewRun är väldämpad, varm och rymlig. Du väljer om du vill ha den med eller utan vattentätt GORE TEX-membran. Under sulan har du världens bästa grepp som gör även den halaste blankis lätt att springa på.

Icebug

Rak tålinje och rymlig tåbox

NewRun är vår skönaste sko någonsin, byggd för att ge komfort och utrymme. Den raka tålinjen och den rymliga tåboxen ser till att tårna har tillräckligt med plats och inte blir för kalla.

Icebug

Smart och säkert grepp

Icebugs BUGrip-dubbar är gjorda med toppar av karbidstål och är i princip omöjliga att slita ut. Dubbarna är dynamiska och anpassar sig efter underlaget. De borrar sig genom is samtidigt som de flexar in i sulan när du springer på asfalt.

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se