Icebug
NOBODY'S PERFECT

En operfekt tröja i limiterad upplaga

Nobody’s perfect! Och tur är väl det.

Inför den här märkliga vintern och julen tänkte vi ta fram en härlig sweatshirt. En limiterad upplaga med ett budskap som vi alltid pratar om här på Icebug – att allting är bättre här ute i friska luften.
Men som med allt annat det här året blev det inte riktigt som vi tänkt. Trycket blev inte så rakt och perfekt som vi hoppades på. Det hamnade ett par centimeter snett helt enkelt. Men är det något vi lärt oss i år så är det att vara kreativa och hitta lösningar. Och rycka lite på axlarna. För det handlar ju bara om en tröja. Som vi dessutom tyckte blev rätt cool ändå. Därför väljer vi nu att sälja den i en exklusiv upplaga, endast 70 exemplar finns.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se