FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 SEKVANLIGA FRÅGORHITTA BUTIKENFÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 22 JANUARI

Orienteringsskor

Dubbat eller odubbat? Här hittar du alla våra löparskor för orientering.

Orienteringsskor för dam & herr

Göteborgsgrundade Icebug är stolt sponsor till Svenska orienteringsförbundet och Sveriges storstjärna, Tove Alexandersson. Vi har gjort skor med grymt grepp sedan 2001 och är nu för tiden även erkända för vårt arbete med hållbarhet. Om vi ska kunna springa i skogen måste skogen finnas kvar. Här hittar du dubbade och odubbade skor utvecklade för orientering.

Spirit8 OLX – Vår mest populära orienteringssko genom alla tider.

Icebug Spirit har varit med i många år och är fortfarande det självklara valet för löpare som springer off trail och för både världsmästare och amatörer inom orientering. Greppet i den åttonde versionen av Spirit är precis lika bra som det alltid har varit – kombinationen av det speciella sulmönstret och fixerade ståldubbar gör att du aldrig behöver fundera över var du sätter fötterna.

Gör som Tove Alexandersson. Spring i Spirit OLX.

Spirit8 OLX är framtagen tillsammans med världens bästa orienterare Tove Alexandersson – och vi vill påstå att det är världens bästa orienteringssko. Denna dubbade racing-sko är gjord för den tuffaste löpningen – och för de tuffaste löparna.

Icebug
Spirit OLX

Regerande världsmästarsko

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se