Outdoorskor Dam

Hitta dina skönaste och mest hållbara skor här. Skor lämpliga för vandring, hiking och outdoor aktiviteter.

Outdoorskor Dam

Icebug kan outdoor och friluftsliv. Icebugs vattentäta outdoorskor är perfekta för ett liv i skogen, och passar bra till vandring, hiking och andra outdooraktiviteter. Flera av våra outdoorskor har snabbsnörning från BOA Fit System, som gör det enkelt att komma i och ur skorna och säkerställer att de alltid sitter på plats. Icebug kan outdoor och friluftsliv. Icebugs vattentäta outdoorskor är perfekta för ett liv i skogen, och passar bra till vandring, hiking och andra outdooraktiviteter. Flera av våra outdoorskor har snabbsnörning från BOA Fit System, som gör det enkelt att komma i och ur skorna och säkerställer att de alltid sitter på plats.

Icebug
Rover RB9X GTX

En sko för dig och skogen

Icebug
Larvik

Den perfekta kängan för lättare hiking och äventyr

Adak Wool - tidlös skandinavisk design

Adak är en känga med ett utseende som håller över tid. Klassiskt svenskt, rejält men ändå avskalat. I överdelen av Adak finns ullspill från svenska Woolpower som kombinerats med det mest hållbara Nubuck-lädret som finns. Varenda detalj av den här skon är genomarbetad för att du ska kunna njuta av vintern. Grepp väljer du själv. Adak finns både med och utan dubbar.

Icebug

Adak Wool

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se