Outlet

Vi försöker göra vårt bästa för att inte producera mer än nödvändigt. Men ibland är det svårt att pricka helt rätt. Här hittar du därför utgående modeller och färger. Skor gör ju ändå mer nytta på folks fötter än på en lagerhylla!

Vår outlet är påfylld – och nu ska vi berätta varför.

Två av de största problemen i vår tid stavas överkonsumtion och överproduktion. Vi gör vårt bästa för att motverka båda delarna; vi gör bra, mångsidiga skor som håller länge och vi producerar inga jättevolymer om vi inte vet vem som ska köpa eller använda dem.

Men ibland gör vi misstag. Kanske har vi missbedömt intresset för en viss modell eller färg, eller så har vi råkat göra för många skor i några specifika storlekar. Eftersom vi hela tiden strävar efter att göra våra skor ännu bättre gör vi ibland också uppgraderingar i material eller design, och då behöver vi ibland sälja slut den äldre modellen.

Det kan helt enkelt finnas flera olika anledningar till att vi råkar ha för många skor i lager, och när så sker – då hamnar de i vår outlet. Skor gör trots allt mer nytta på folks fötter än på en lagerhylla.

Modellerna du hittar på denna sidan kan du just nu fynda till riktigt bra priser. Men innan du beställer vill vi uppmana dig att tänka efter. Köp bara något om du verkligen kommer att använda det. Att köpa bara för att det är billigt är aldrig en bra affär.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se