Icebug
OUTRUN RB9X

Så hållbart och bekvämt det kan bli.

En av höjdpunkterna i Icebugs kollektion är OutRun RB9X, som med största sannolikhet är det mest hållbara du kan hitta i löpskoväg. OutRun är skandinavisk design med enkelhet i åtanke och med en oerhört bekväm passform.

Testvinnande grepp för sommaren

Oavsett om du vill springa trail, utöva swimrun eller bara ta en promenad på stan blir upplevelsen bättre med bra grepp under fötterna – och RB9X är tekniken som ger dig det bästa greppet. RB9X är vår egen gummiblandning som är framtagen för att ge dig grepp oavsett om underlaget är knastertorrt eller plaskvått. RB9X-sulorna har olika form för att passa olika aktiviteter, men gummiblandningen är densamma – och självklart är greppet alltid lika bra!

Grepp som håller länge

Med grepp under fötterna blir det roligare att använda skorna. Dina RB9X-skor kommer du alltså att vilja använda riktigt mycket – och därför har vi gjort dem riktigt hållbara. Slitstyrkan på våra RB9X-sulor är hela 50 procent högre än vad som rekommenderas för asfaltslöparskor.

Icebug
Sky Blue/Orchid

Dam

Icebug
Spring Blue/Orange

Herr

8,6 kg CO2 per par
30 % återvunnet material
9 % biobaserat material
Icebug

Maximal komfort

OutRun är en trailsko vi skapat med fokus på att ge dig hög komfort under lång tid. Skon passar lika bra för dig som har traillöpning som hobby och därför söker en stabil sko med bra stöd, som för dig som vill samla många mil.

”OutRun RB9X kombinerar det bästa av två världar. OutRun har greppet och markkontrollen som behövs för tekniska spår. Samtidigt erbjuder den en väldigt hög komfort, vilket gör den enkel att använda under flera timmars löpning”, säger Karin Möller, Creative director och Head of design på Icebug.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se