Icebug
ICEBUG - OUTRUN RB9X

Så hållbart och bekvämt det kan bli.

En av höjdpunkterna i Icebugs kollektion är OutRun RB9X, som med största sannolikhet är det mest hållbara du kan hitta i löpskoväg. Outrun är skandinavisk design med enkelhet i åtanke och med en oerhört bekväm passform.

Icebug
SlateGrey/Teal

HERR

KÖP NU
Icebug
Teal/Mango

DAM

KÖP NU

Testvinnande grepp för sommaren

Oavsett om du vill springa trail, utöva swimrun eller bara ta en promenad på stan blir upplevelsen bättre med bra grepp under fötterna – och RB9X är tekniken som ger dig det bästa greppet. RB9X är vår egen gummiblandning som är framtagen för att ge dig grepp oavsett om underlaget är knastertorrt eller plaskvått. RB9X-sulorna har olika form för att passa olika aktiviteter, men gummiblandningen är densamma – och självklart är greppet alltid lika bra!

Grepp som håller länge

Med grepp under fötterna blir det roligare att använda skorna. Dina RB9X-skor kommer du alltså att vilja använda riktigt mycket – och därför har vi gjort dem riktigt hållbara. Slitstyrkan på våra RB9X-sulor är hela 50 procent högre än vad som rekommenderas för asfaltslöparskor.

OUTRUN RB9X

En sko proppfull med hållbara material

Icebug

PET-flaskor

Överdel i bluesign® 100% återvunnen PET-polyester.

Bluesign®

Foder i bluesign® 100% återvunnen och lösningsfärgad polyester.

Alger

20% BLOOM™ foam i mellansulan.

Fisknät

Häl- och tåförstärkningar gjorda av återvunna fisknät och återvunnen polyeten.

Naturgummi

Yttersula gjord med 15% återvunnet gummi och 31% naturligt gummi

9,0 kg CO2 per par
29% återvunnet material
12% biobaserat material
Icebug
Aqua Black

DAM

KÖP NU
Icebug
Aqua Black

HERR

KÖP NU

Maximal komfort

OutRun är en trailsko vi skapat med fokus på att ge dig hög komfort under lång tid. Skon passar lika bra för dig som har traillöpning som hobby och därför söker en stabil sko med bra stöd, som för dig som vill samla många mil.

”OutRun RB9X kombinerar det bästa av två världar. OutRun har greppet och markkontrollen som behövs för tekniska spår. Samtidigt erbjuder den en väldigt hög komfort, vilket gör den enkel att använda under flera timmars löpning”, säger Karin Möller, Creative director och Head of design på Icebug.

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se