ICEBUG - OUTRUN RB9X®

Så hållbart och bekvämt det kan bli

En av höjdpunkterna i Icebugs sommarkollektion är Outrun RB9X®, som med största sannolikhet är det mest hållbara du kan hitta i löpskoväg. Outrun är skandinavisk design med enkelhet i åtanke och med en oerhört bekväm passform.

NY FÄRG FÖR SOMMAREN 21!

Maximal komfort

OutRun är en trailsko vi skapat med fokus på att ge dig hög komfort under lång tid. Skon passar lika bra för dig som har traillöpning som hobby och därför söker en stabil sko med bra stöd, som för dig som vill samla många mil.

”OutRun RB9X kombinerar det bästa av två världar. Outrun har greppet och markkontrollen som behövs för tekniska spår. Samtidigt erbjuder den en väldigt hög komfort, vilket gör den enkel att använda under flera timmars löpning”, säger Karin Möller, Creative director och Head of design på Icebug.

Hållbarhetshöjdpunkter:

🧴 Överdel i bluesign® 100% återvunnen PET-polyester.

🌿 Foder i bluesign® 100% återvunnen och lösningsfärgad polyester.

🍃 20% BLOOM™ foam i mellansulan

🕸 Häl- och tåförstärkningar gjorda av återvunna fisknät och återvunnen polyeten.

👣 Yttersula gjord med 15% återvunnet gummi och 31% naturligt gummi

Alltid klimatpositivt!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Inspireras mer!
Följ vårt nyhetsbrev.

Icebug gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se

Denna webbplats använder cookies för att behandla dina personuppgifter och förbättra din upplevelse. Genom att klicka OK eller navigera denna webbplats godkänner du användandet av dessa cookies.